Πέμπτη 18 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συγκέντρωση για την αλάνα της Τούμπας

Το πρόβλημα με τον τελευταίο ελεύθερο χώρο στην περιοχή της Τούμπας Θεσσαλονίκης, την "αλάνα" παραμένει άλυτο, παρά τις υποσχέσεις που έχουν κατ' επανάληψη δοθεί από το ΥΠΕΧΩΔΕ, νομαρχία και το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η δημοτική παράταξη "Θεσσαλονίκη - Αντεπίθεση Τώρα" καλεί συγκέντρωση των κατοίκων τη Δευτέρα 22 Μάρτη στις 7.30 μ.μ. στο κυλικείο του γηπέδου του ΠΑΟΚ (θύρα 6). Στόχος της συγκέντρωσης είναι να δημιουργηθεί η δυναμική της παρέμβασης του λαϊκού παράγοντα, για να τηρηθούν οι υποσχέσεις και να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα.

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Αγάπιος Σαχίνης,δήλωσε ότι έχει καταθέσει σχετικό έγγραφο στη Δημοτικό Συμβούλιο και το θέμα αυτό έχει καταγραφεί σαν τακτικό συζήτησης στην ερχόμενη συνεδρίαση του ΔΣ. Δήλωσε, επίσης, ότι οι συγκεκριμένες υποσχέσεις που είχαν δώσει κυβέρνηση, νομαρχία, δήμος για την εξεύρεση των απαραίτητων χρημάτων για αποζημίωση των ιδιοκτητών, δεν τηρήθηκαν και κινδυνεύει τώρα ο ζωτικός αυτός χώρος να καταληφθεί και να οικοδομηθεί από τους φερόμενους ως ιδιοκτήτες.

Αυτό σημαίνει, πρόσθεσε, απώλεια του μόνου ελεύθερου χώρου που μπορεί να διαμορφωθεί σαν χώρος πράσινου για την αναβάθμιση της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ