Πέμπτη 18 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ"
Λιγότερα δρομολόγια για Κάσο

"Παντελώς αδικαιολόγητη και άνευ επιχειρημάτων", χαρακτηρίζει ο νομάρχης Δωδεκανήσου την περικοπή δρομολογίων της "Ολυμπιακής Αεροπλοϊας" από και προς την Κάσο.

Με επιστολή του προς τους υπουργούς Μεταφορών Τ. Μαντέλη και Αιγαίου Στ. Μπένο ζητά την παρέμβασή τους, ώστε να υπάρξει ικανοποιητική αεροπορική σύνδεση του νησιού κατά τη θερινή περίοδο, σύμφωνα με το αίτημα των κατοίκων της Κάσου, που έχει υποβληθεί εγγράφως από τις 15 Φλεβάρη 1999.

Στο μεταξύ, σε νέα επιστολή προς τον υπουργό Μεταφορών, που φέρει την υπογραφή του δημάρχου Κάσου, αναφέρεται ότι οι κάτοικοι του νησιού εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για τη μείωση των εβδομαδιαίων δρομολογίων της Αεροπλοϊας από τη Ρόδο προς την Κάσο, από πέντε σε τρία. Παράλληλα, υπογραμμίζεται ότι, για να συγκρατηθεί η μείωση της τουριστικής κίνησης και για να αποφευχθούν κινητοποιήσεις με απρόβλεπτες συνέπειες, οι κάτοικοι της Κάσου απαιτούν: α) Καθημερινά δρομολόγια στη γραμμή Ρόδος - Κάρπαθος - Κάσος με αεροσκάφη "Ντορνιέ", όπως ίσχυαν ακριβώς και το 1998. β) Αμεση δρομολόγηση στο διάστημα Απρίλη - Οκτώβρη αεροπλάνου ΑΤR 42, στη γραμμή Αθήνα - Σητεία - Κάσος - Κάρπαθος τρεις φορές την εβδομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ