Τετάρτη 17 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ
Με μαζικούς αγώνες να απαντήσουμε στη "νέα τάξη"

Το Σάββατο το πρωί πραγματοποιείται το Εθνικό Συμβούλιο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Τη Συνεδρίαση του Εθνικού της Συμβουλίου πραγματοποιεί η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη το Σάββατο 20 του Μάρτη, στις 10.30 πμ, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν το Εθνικό Συμβούλιο είναι:

1. Απολογισμός δράσης

2. 13ο Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ

Η σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου θα προετοιμάσει τις εργασίες του Συνεδρίου και όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου της Επιτροπής "πραγματοποιείται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την περιοχή και τη χώρα, αφού αυτή βρίσκεται υπό ΝΑΤΟική κατοχή, τα σύννεφα του πολέμου εμφανίζονται απειλητικά πάνω από το Κοσσυφοπέδιο και τα Βαλκάνια και προωθείται από τους ΑμερικανοΝΑΤΟικούς λύση διχοτόμησης του Αιγαίου και της Κύπρου. Την ίδια στιγμή η ελληνική κυβέρνηση είναι υποταγμένη στα τυχοδιωκτικά κελεύσματα του ΝΑΤΟ στην περιοχή, υποθηκεύοντας την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας".

Η ΕΕΔΥΕ, τέλος, καλεί "όλα τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και των Επιτροπών Ειρήνης σε όλη τη χώρα να δώσουν το παρών και να συμβάλουν αποφασιστικά στο ξεδίπλωμα νέων μαζικών αγώνων και πρωτοβουλιών του φιλειρηνικού κινήματος για την ανατροπή της νέας τάξης, για τη διάλυση του ΝΑΤΟ, για την ειρήνη στα Βαλκάνια, στο Αιγαίο και μια σειρά άλλων ζητημάτων που σήμερα απασχολούν την ανθρωπότητα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ