Τρίτη 8 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τώρα βρέστε άκρη

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ τώρα τα Σκόπια, αλλά ακόμα - ακόμα και η Αλβανία, για την ύπαρξη και την παρουσία του λεγόμενου Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσόβου, ο οποίος, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στη Γιουγκοσλαβία, υπάρχει και είναι άρτια εξοπλισμένος.

***

Δεν έχουν άδικο, βέβαια, να ανησυχούν, αφού μιλάμε για έναν οργανισμό, που σε μεγάλο μέρος αποτελεί δημιούργημα του ΝΑΤΟ και είναι ένα σοβαρότατο ερώτημα το τι θα κάνει αύριο.

***

Γιατί, βέβαια, μια πολεμική μηχανή μονάχα ένα πράγμα μπορεί να κάνει: Να πολεμάει κι όταν, μάλιστα, οι στόχοι στην προκειμένη είναι ..."η Μεγάλη Αλβανία", τότε μπορεί να πολεμήσει προς πάσα κατεύθυνση.

***

Ισως, όμως, οι κυβερνήσεις αυτές έπρεπε να τα σκεφτούν αυτά, προτού γίνουν φιλόξενες εστίες για το ΝΑΤΟ και προτού μας παρουσιάσουν τα "γεράκια" σαν "ελευθερωτές". Τώρα, ...άντε να δούμε πώς θα καθαρίσουν.

***

Αραγε, τι άλλο ακόμα περιμένουν, για να δουν ότι ΝΑΤΟ σημαίνει πόλεμος; Ακόμα και οι ίδιοι οι Αμερικανοί το έχουν κατανοήσει αυτό.

***

ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ κύκλωμα ανακαλύφθηκε αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, ένα από τα πολλά που "εργάζονται", με νομιμότατο τρόπο γύρω από το "Ναό του Τζόγου" στη Σοφοκλέους. Αυτό, δηλαδή, που θέλουν να μας παρουσιάσουν σαν τον ...καθρέφτη της ελληνικής οικονομίας.

***

Σημεία των καιρών κι αυτά και, βέβαια, θύματα διάφοροι φιλόδοξοι "επενδυτές", είδος που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε ανάπτυξη στη χώρα.***

ΤΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ παίζονται πια με αυτήν την υπόθεση Οτσαλάν, πλέον μόνον ...οι μυστικές υπηρεσίες και, γενικώς, αυτού του είδους οι κύκλοι το ξέρουν. Τελευταίως, ανακαλύψανε και πράκτορα της ΜΙΤ στην Κέρκυρα και ποιος ξέρει τι άλλο θα βρεθεί στις επόμενες μέρες.

***

Δεν είναι, πάντως, να πιστεύει κανείς οτιδήποτε...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ