Τρίτη 8 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
Η αντίσταση τώρα αρχίζει

"Η αντίσταση τώρα αρχίζει. Το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει στις 13 Ιούνη". Με τα λόγια αυτά, η υποψήφια ευρωβουλευτής Λιάνα Κανέλλη κάλεσε χτες το βράδυ τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους, τους συνταξιούχους του Ασπρόπυργου, στις ευρωεκλογές να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ. Σε μια πλατεία γεμάτη κόσμο, απλούς κατοίκους της βιομηχανικής πόλης του Ασπρόπυργου, με το πανό του ΚΚΕ και το σύνθημα "Οταν ο λαός θέλει, μπορεί" σε θέση μάχης, η υποψήφια ευρωβουλευτής του Κόμματος έκανε επίσημη πρόσκληση σε όλους να συμπαραταχτούν με το αντιιμπεριαλιστικό, αντιμονοπωλιακό, δημοκρατικό μέτωπο προκειμένου το τέρας του νέου δόγματος του ΝΑΤΟ να μην είναι το μόνο που θα κληρονομήσουν οι νέες γενιές.

"Πέντε μέρες πριν τις εκλογές, οι ιμπεριαλιστές αποφάσισαν νέο κύμα βομβαρδισμών γιατί δε δέχονται να φύγουν απ' τη Γιουγκοσλαβία με τα παντελόνια κατεβασμένα, ενώ την ίδια στιγμή, η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζει το πλιάτσικο στη γειτονική χώρα", τόνισε η Λ. Κανέλλη για να συμπληρώσει: "Τα άλλα κόμματα μιλάνε για πατρίδα, ξεχνώντας ότι υπάρχει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας που από πάντα την Ελλάδα την είχε μέσα του. Γι' αυτό όσο περισσότερους από μας στείλετε στην Ευρωβουλή, υποσχόμαστε ότι θα αγωνιστούμε γι' αυτή την πατρίδα και θα διαλύσουμε τη συμμορία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ από τα μέσα. Θα κοντύνουμε τα πόδια σε αυτούς που στηρίζουν και ενισχύουν τον πόλεμο, την ανεργία, τη φτώχεια".

Παίρνοντας το λόγο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάννης Μανουσογιαννάκης επισήμανε την ανάγκη να ενισχυθεί το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές προκειμένου να σταλεί ισχυρό μήνυμα αντίστασης, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην πατρίδα μας, σε όλους αυτούς που έχουν επιβάλει στη χώρα το ραγιαδισμό και τη μοιρολατρία. Καταλήγοντας ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, ζήτησε από τους συγκεντρωμένους τις τελευταίες μέρες πριν τις ευρωεκλογές να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις ώστε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ να φτάσει σε κάθε σπίτι, στα χέρια κάθε αγωνιζόμενου σκεπτόμενου ανθρώπου που αρνείται να βαδίζει στο "μονόδρομο" της ΟΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ