Κυριακή 1 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Προγραφές αδίστακτων κακούργων

Φαίνεται πως οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής σήμερα, πάσχουν αθεράπευτα από κακοήθη πλέγματα θανάτου. Περιφρόνησαν κάθε ανθρώπινη αξία και ξεπέρασαν τη ρωμαϊκή κτηνωδία και τη ναζιστική θηριωδία σε τρόπους και μορφές πραγματοποίησής των. Η αταβιστική αυτή μανία, λες και συγκέντρωσε όλες τις κακοποιές δυνάμεις Ευρώπης και Αμερικής, για να τις στρέψει εναντίον ενός μικρού λαού, περήφανου και ηρωικού. Με όπλα την καπιταλιστική αρπακτικότητα και τα ανόσια σύνδρομά της, περιφρόνησαν κάθε ηθικό φραγμό και ιδέα και έστησαν τα σύμβολα του ψεύδους και της απάτης πιο ψηλά από τον άνθρωπο και την αλήθεια.

Τεράστια η ευθύνη των Ευρωπαίων. Η ιστορία ποτέ δε θα δικαιολογήσει τη βαρβαρότητά τους. Το δυσώνυμο ΝΑΤΟ θα είναι το αιώνιο στίγμα του δήθεν πολιτισμού.

Και είναι φανερό πως "στην ιστορία τίποτα δεν αρχίζει και δεν τελειώνει αιφνίδια". Η κατάρα του Β παγκόσμιου πολέμου μας διώκει ακόμα. Και οι περίφημοι σύμμαχοί μας Αγγλοι, Γάλλοι και Αμερικάνοι και τότε ουσιαστικά δεν πολέμησαν τον Χίτλερ. Ταυτόχρονα κοίταξαν τη Ρωσία με μίσος κι αντιστέκονταν με το στανιό, όταν τους εξανάγκασε ο Αδόλφος. Γνωρίσαμε την υποκρισία των Αγγλων στην Κατοχή, τη μόνη "αντίσταση" που έκαναν ήταν να χτυπήσουν την Αντίσταση με μανία. Κι ενώ στο ανατολικό μέτωπο θυσιάζονταν εκατομμύρια άνθρωποι στη Δύση μπερδεύονταν τα πράγματα που δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις το φίλο από τον εχθρό.

Σήμερα το ΝΑΤΟ στρέφεται εναντίον εκείνων που πολέμησαν το Ναζισμό. Προλειαίνουν το έδαφος με υποκρισία και μακιαβελισμό που υπερβαίνει κάθε όριο λογικής και αξιοπρέπειας. Τα ανθρωπάρια της Ευρώπης και οι αδίστακτοι γκάνγκστερ της Αμερικής πραγματοποιούν σήμερα το μεγαλύτερο έγκλημα της ιστορίας, με πρωτοφανή κυνικότητα και ασύστολο σαδισμό εναντίον του ηρωικού λαού της Γιουγκοσλαβίας. Οι σημερινοί Ευρωπαίοι με τον ψεύτικο μανδύα του Πολιτισμένου, είναι γνήσιοι απόγονοι των Σταυροφόρων, που σταύρωναν τους λαούς του Βυζαντίου και της Ανατολής. Είναι απόγονοι των Βέλγων που όπως γράφει ο Στράβωνας, κρεμούσαν τα κεφάλια των εχθρών τους, εφ' όρου ζωής, στα σπίτια τους. Είναι απόγονοι των Γαλατών που ακόμα βρίσκονται τα κόκαλα τους στα "Κοκκάλια" της Ευρυτανίας και τα παραλία της Μ. Ασίας. Να ξεχάσουμε τους Ισπανούς με την Ιερά Εξέταση και την εξόντωση των ιθαγενών της Αμερικής δε γίνεται. Τους Γερμανούς τους γνωρίσαμε στην Κατοχή. Αργότερα γκρέμισαν το "τείχος του αίσχους", οι άνθρωποι της ντροπής και του πραγματικού αίσχους. Η ταυτότητά τους θα υπάρχει "ες αεί" στο Νταχάου, το Αουσβιτς και τα άλλα στρατόπεδα της βαρβαρότητας. Εκαμαν φυλακτά τις πέτρες του τείχους, μα ξέχασαν τα κρεματόρια και τα πολυάριθμα άλλα κολαστήρια που δημιούργησε η εγκληματική τους μανία.

Το πλήρωμα του Κολόμβου ήταν εγκληματίες κι απόκληροι της κοινωνίας. Κι οι πρώτοι άποικοι τυχοδιώκτες, κτηνάνθρωποι που εξόντωσαν τους ντόπιους εν ονόματι του Χριστού. Σήμερα δεν πρέπει να 'ναι περήφανοι οι λαοί που, παμψηφεί σχεδόν, εγκρίνουν τις ενέργειες των ανθρωποειδών τεράτων που διευθύνουν το ΝΑΤΟ και υπακούουν σε έναν πλανητάρχη, που αποπνέει τη δυσωδία του Ερρίκου του ογδόου και συναγωνίζεται την ασελγή παράνοια και πώρωση του Νέρωνα. Ωστόσο, τιμούμε και σεβόμαστε τα παγκόσμια τέκνα των Λαών αυτών, που έφεραν το όνομα Μαρξ, Ουγκό, Σαρλό, Παστέρ και όλους αυτούς που υπήρξαν πλανητάνθρωποι και όχι στυγνοί και ανήθικοι πλανητάρχες.

Νίκος ΚΑΒΡΟΥΛΑΚΗΣ

Αθήνα


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ