Κυριακή 1 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Αμφισσας,διοργανώνει εκδήλωση - προσκύνημα, σήμερα, στις 11.30 το πρωί, στις Καρούτες Φωκίδας.Η εκδήλωση γίνεται προς τιμή των μαχητών του ΕΛΑΣ, που έπεσαν μαχόμενοι ενάντια στους Γερμανούς κατακτητές, στις 5/8/44, στη μεγάλη μάχη των Καρουτών. Τα κεντρικά γραφεία ΠΕΑΕΑ δρομολογούν πούλμαν, τα οποία αναχωρούν σήμερα, στις 6.30 π.μ. από την πλατεία Κάνιγγος. Για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα: 8234296 και 8831368.
  • Στο γιορτασμό της 55ης επετείου από τη νικηφόρα μάχη του ΕΛΑΣ ενάντια στους Βούλγαρους φασίστες κατακτητές στον Πλαταμώνα, καλεί η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΕΑΕΑ, Παράρτημα Καβάλας,σήμερα Κυριακή. Η αναχώρηση θα γίνει στις 8 π.μ. από το Δημοτικό κήπο Καβάλας, στις 9 το πρωί θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Παπαφλέσσα,στο Σταυρό Αμυγδαλεώνα,ενώ στις11 το πρωί θα γίνει η κεντρική ομιλία στο μνημείο πεσόντων στη μάχη του Πλαταμώνα.
  • Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Κάτω Κλειτορίας Καλαβρύτων, διοργανώνει εκδήλωση σήμερα, στις 11 π.μ.,στην κεντρική πλατεία Κάτω Κλειτορίας,στη μνήμη των πεσόντων μαχητών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ της περιόδου 1940 -'49. Η ΠΕΑΤΑΘ δρομολογεί πούλμαν, τα οποία θα αναχωρήσουν από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Δημαρχείο), στις 7 το πρωί.
  • Το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Καλαβρύτων Ν. Αχαίας και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ανω Λουσών "Τα Σουδενά" συνδιοργανώνουν εκδήλωση την επόμενη Κυριακή 8 Αυγούστου,στις 11.30 το πρωί,στους Ανω Λουσούς, στα Καλάβρυτα. Στην εκδήλωση θα γίνει η τέλεση του καθιερωμένου μνημοσύνου στη μνήμη των πεσόντων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας που έδωσαν τη ζωή τους κατά την περίοδο 1941 - 1949.
  • Επίσης εκδήλωση προς τιμήν των πεσόντων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, διοργανώνει σήμερα και το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Πτολεμαϊδας.
Συνεστίαση
  • Το παράρτημα ΠΕΑΕΑ Λακωνίας διοργανώνει συνεστίαση το Σάββατο 7 Αυγούστου,στις 8 το βράδυ,στη Σκάλα Λακωνίας,στο κέντρο "Πολυτάκου". Η είσοδος θα γίνεται με κάρτα. Τα κεντρικά γραφεία της ΠΕΑΕΑ θα δρομολογήσουν πούλμαν για τη συνεστίαση, τα οποία θα αναχωρήσουν το Σάββατο στις 8 π.μ. από την πλατεία Κάνιγγος. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 8234296 και 8222952.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ