Σάββατο 7 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αρχισαν οι φιέστες

Ακούγεται σαν υπερβολή, αλλά δεν είναι. Ο Μ. Λιάπης κάθε μέρα διοργανώνει και από μια φιέστα. Ητοι εφτά φιέστες τη βδομάδα! Τις προάλλες έφτασε να... εγκαινιάσει ακόμα και κουβούκλια σε στάσεις λεωφορείων.

Παραδίδει αυτοπροσώπως τις επεκτάσεις του προαστιακού σιδηροδρόμου, εγκαινιάζει «εκστρατείες περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης», εξαγγέλλει μεγαλόπνοα έργα για την επόμενη 10ετία κ.ο.κ. Και φυσικά, σε κάθε φιέστα υμνεί το... έργο της «νέας διακυβέρνησης», στη... βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Χτες κατηφόρισε στη Γλυφάδα και ενημέρωσε τους τοπικούς φορείς για τη λειτουργία «νέας κυκλικής λεωφορειακής γραμμής» και την παραχώρηση στο δήμο ανακατασκευασμένου λεωφορείου της ΕΘΕΛ. Σήμερα κάνει μια ανάπαυλα για να παρουσιάσει μαζί με τον υπουργό Δικαιοσύνης το σχέδιο νόμου για την «ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου διασφάλισης του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας» και για αύριο βλέπουμε...

Φυσικά η εικόνα των αστικών συγκοινωνιών και ιδιαίτερα των λεωφορείων της ΕΘΕΛ, δεν είναι αυτή που παρουσιάζει ο Μ. Λιάπης στις φιέστες του. Αντίθετα, αρκετά λεωφορεία (σχεδόν ένα στα τέσσερα) παραμένουν ακινητοποιημένα, λόγω βλαβών και έλλειψης ανταλλακτικών, ενώ περισσότερα από 250 λεωφορεία καθημερινά παρουσιάζουν πρόβλημα στο σύστημα κλιματισμού.

Αλλά αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για έναν υπουργό ο οποίος εξαφανίζεται στα δύσκολα (τηλεφωνικές υποκλοπές, σιδηροδρομικά ατυχήματα, αναταράξεις στην «Ολυμπιακή» κλπ.) και είναι μακράν από τους πρώτους στις χαρές και τα πανηγύρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ