Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η... παρεξήγηση

Γρηγοριάδης Κώστας

Το τι έχει «σούρει» - μέσω διαρροών - ο ένας στον άλλον τις τελευταίες μέρες δε λέγεται. Το τι πρωτοσέλιδα έχουν γεμίσει με τον «εκνευρισμό» του κ.Πάγκαλου, ο οποίος «τα έχει πάρει», λέει, με τη χλιδή και τα «σόου» που συνοδεύουν την κ.Αγγελοπούλου, είναι επίσης γνωστό.

Μετά από αυτά, όμως, χτες ακολούθησε ο εξής φανταστικός - πλην... πραγματικός επί της ουσίας - διάλογος:

«Γιάννα μου, οι εφημερίδες μου απέδωσαν πράγματα που εγώ δεν είπα. Εχω βέβαια μερικές ενστάσεις για τις αμοιβές των συνεργατών σου, αλλά δεν είναι και σπουδαίο θέμα. θα το αντιμετωπίσουμε μόλις γυρίσεις. Αυτό που έχει σημασία, Γιάννα μου, είναι να συνεχίσει ο καθένας μας τη δουλιά του χωρίς παρεξηγήσεις, αφού το σημαντικό είναι να αναδείξουμε τη χώρα μας μέσα από τους Ολυμπιακούς. Ξέρεις πόσο σε εκτιμώ, δε, Γιάννα μου. Καληνύχτα, Γιάννα μου».

«Καληνύχτα Θόδωρέ μου»...

Να σας πληροφορήσουμε, απλώς, ότι χτες εκτός από την τηλεφωνική επικοινωνία Πάγκαλου - Αγγελοπούλου, υπήρξε και αντίστοιχη μεταξύ Σημίτη - Αγγελοπούλου, για να λυθεί η... «παρεξήγηση». Εμείς δεν ήμασταν μπροστά, αλλά λέτε τα όσα ειπώθηκαν να είναι πολύ διαφορετικά από τον παραπάνω... «φανταστικό» διάλογο;...

Α, και κάτι ακόμα: Ο κ.Πάγκαλος είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε πει «συγγνώμη» στους Γερμανούς...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ