Τρίτη 19 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΚΕ
Καταγγέλλει επίθεση φασιστοειδών στα γραφεία της

Νέα επίθεση φασιστοειδών στα γραφεία της ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Οργάνωση μετά το σπάσιμο των τζαμιών και την αναγραφή της υπογραφής με σπρέι των δραστών ως ΠΟΚ (Πατριωτική Οργάνωση Κορίνθου).

Οπως σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΝΕ Κορινθίας «η δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης και η αύξηση του κύρους και της επιρροής του ΚΚΕ έχουν ενοχλήσει την πλουτοκρατία και τους πολιτικούς της υποτελείς. Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι έχουν επιστρατεύσει νεοφασίστες και άλλους "γνωστούς αγνώστους" φίλους τους, οι οποίοι προκάλεσαν και πάλι φθορές στα γραφεία μας».

Επίσης, στην ανακοίνωσή της, καταγγέλλει τη δημοτική πλειοψηφία της Κορίνθου που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, η οποία με πρόσχημα την καθαριότητα της πόλης προχώρησε για μία ακόμη φορά σε κατέβασμα αφισών του Κόμματος που καλούσαν στην απεργιακή κινητοποίηση στις 13 Φλεβάρη και είχαν αναρτηθεί δύο μέρες πριν την απεργία. Οπως επισημαίνει «παρά τις παρεμβάσεις μας στον αντιδήμαρχο και υπεύθυνο για την καθαριότητα Δημήτρη Τζιαναβάρα και στον Δήμαρχο, η αντικομμουνιστική και αντεργατική στάση της Δημοτικής Αρχής συνεχίζεται».

Καταλήγοντας, τονίζει: «Η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ θέλει να διαβεβαιώσει τους διάφορους αυτούς κύκλους ότι οι προσπάθειές τους θα πέσουν στο κενό. Είναι φανερό πως υπάρχει ανάγκη η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα της Κορίνθου να προβάλουν την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους κόντρα στην πολιτική της πλουτοκρατίας και των κομμάτων της, κόντρα στα χαράτσια και την αντιδημοκρατική στάση της πλειοψηφίας της Δημοτικής Αρχής Κορίνθου, να συγκροτήσουν κίνημα κατά της αντιλαϊκής της πολιτικής στο σύνολό της, να συνεχίσουν την αποδυνάμωση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ενισχύοντας αποφασιστικά το ΚΚΕ ως σταθερό και αταλάντευτο υπερασπιστή των δικαιωμάτων τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ