Τρίτη 19 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

Τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ συζητούν αυτή την περίοδο Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, διοργανώνοντας συσκέψεις και εκδηλώσεις, ανοιχτές σε φίλους του Κόμματος, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που προβληματίζεται και θέλει να ανιχνεύσει έναν διαφορετικό δρόμο, να ακούσει τι προτείνει το ΚΚΕ, να καταθέσει τις σκέψεις του. Συγκεκριμένα:

Αύριο, Τετάρτη, 20/2

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ (Γ΄ Σεπτεμβρίου 110) από τις Κομματικές Οργανώσεις του 6ου Διαμερίσματος. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από την ΚΟΒ Φαλήρου, στην αίθουσα του Γ΄ Δημοτικού Διαμερίσματος στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής.

-- Στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ (Ζήνωνος 4) από την Κομματική Οργάνωση ΕΥΔΑΠ. Θα μιλήσει ο Βασίλης Δημόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα «ΕΚΑΒΗ» στην Κατερίνη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής.

-- Εκδήλωση για την παρουσίαση της πολιτικής πρότασης του Κόμματος στο λαό, διοργανώνει η ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ. στη μικρή αίθουσα του πνευματικού κέντρου Γιαννιτσών. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο αναψυκτήριο «ο Λόφος» στο Κιλκίς. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ πραγματοποιεί η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ στο ξενοδοχείο «ΚΡΟΝΟΣ» στις 7.00 μ.μ., με ομιλητή τον Θόδωρο Γουλή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη, 21/2

-- Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, αίθουσα «Πλειάδες», στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στο Θέατρο «Αντώνης Σαμαράκης» στο Κερατσίνι, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο, 23/2

-- Από τις ΚΟ ΜΜΕ της ΚΟΑ, ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» και ΚΟΒ «902», στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου). Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση της ΚΟ Σαλαμίνας, στο κέντρο «ΚΥΜΑ» (παραλία Αγίου Νικολάου), στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

Την Κυριακή, 24/2

-- Στις 11.00 π.μ. στον κινηματογράφο «Μελίνα» διοργανώνουν εκδήλωση οι Κομματικές Οργανώσεις του Καματερού. Θα μιλήσει ο Γ. Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 11.00 π.μ. οι Κομματικές Οργανώσεις Αργυρούπολης διοργανώνουν συζήτηση με θέμα την πολιτική πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ, στο Α΄ ΚΑΠΗ Αργυρούπολης (οδός Αλεξουπόλεως 27). Θα μιλήσει ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 11.30 π.μ. οι Κομματικές Οργανώσεις Οδηγών Ταξί και Φορτηγών διοργανώνουν εκδήλωση στην αίθουσα του σωματείου Ιδιοκτητών Φορτηγών, Κολωνός. Θα μιλήσει ο Β. Μαμάης, μέλος του τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ