Τετάρτη 5 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Αχιλλέας Κανταρτζής και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς, αν η Παιδική Στέγη Λάρισας θα επιχορηγηθεί με το ίδιο ποσό που ισχύει από το Σεπτέμβρη του 2007 και για τα 5 ανάλογα ιδρύματα - Παιδικές Στέγες - στην Αττική.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Τάκης Τσιόγκας ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό, γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο του Σκοπευτηρίου στο Ριζόμυλο Μαγνησίας, που παρά τα 6 χρόνια διάρκειας της κατασκευής του, παρουσιάζει ελλείψεις και ημιτελείς εγκαταστάσεις και τι μέτρα σκοπεύει να πάρει, ώστε η υποδομή του Σκοπευτηρίου να εξυπηρετεί όλα τα αθλήματα του είδους και να προπονούνται όλοι οι αθλητές.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Σοφία Καλαντίδου και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ την αρμόδια Υπουργό:

  • Τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση ώστε να σταματήσει το μπαράζ απολύσεων στο Νομό Ηρακλείου και να προστατευτούν οι εργαζόμενοι;
  • Θα πάρει μέτρα ώστε να επαναπροσληφθούν οι 14 εργαζόμενοι της εταιρείας «ΚΑΡΑΤΖΗ» και η εργαζόμενη της πολυεθνικής εταιρείας «Sprider» που απολύθηκε μετά την απεργία;

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, Λιάνα Κανέλλη, Εύα Μελά, Νίκος Μωραΐτης και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει για την άμεση επισκευή και αντισεισμική θωράκιση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, αλλά και για το σύνολο των σχολικών μονάδων που παρουσιάζουν παρόμοια προβλήματα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς αν θα γίνουν άμεσα τα έργα συντήρησης και αξιοποίησης του ιστορικού μνημείου του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, όπως άλλωστε αναγράφουν οι πινακίδες του Υπουργείου Πολιτισμού.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς αν η κυβέρνηση θα σταματήσει τη δημοπράτηση του έργου κατασκευής μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων του Νομού Ημαθίας στη θέση 12.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Τάκης Τσιόγκας και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση για τη δημιουργία παραρτήματος και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ Καλαμπάκας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, Εύα Μελά, Λίλα Καφαντάρη και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση για τη σωτηρία του ιστορικού μνημείου του Κάστρου της Κορώνης, αλλά και συνολικά των μνημείων της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς αν θα παρθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην απολυθούν οι τρεις αναισθησιολόγοι, να προχωρήσει η μονιμοποίησή τους, όπως και των υπολοίπων συμβασιούχων του ΙΚΑ και η παραπέρα στελέχωση του νοσοκομείου «Παναγία» του ΙΚΑ με μόνιμο προσωπικό, για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των χειρουργείων και η παραπέρα αναβάθμιση των υπηρεσιών του.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των παράκτιων αλιέων περιοχής Φαναρίου Νομού Ροδόπης, δηλαδή:

  • Θα τους δοθεί άμεσα έκτακτη οικονομική βοήθεια;
  • Θα ενταχθούν στον ΕΛΓΑ για να δικαιούνται αποζημίωσης;

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ