Τετάρτη 5 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Τι πίνει;

«Νόμος στα πανεπιστήμια είναι η θέληση εκείνων που κουβαλούν στειλιάρια (...) το άσυλο χρησιμεύει στην επαναστατική υπονόμευση των συνεδριάσεων των πρυτανικών αρχών (...) έχουν εγκαθιδρυθεί σε όλη την επικράτεια (...) κάτι σαν Ζωνιανά με ιδεολογική προβιά (...) το πιο θλιβερό στα ελληνικά πανεπιστήμια δεν είναι πλέον τα φαινόμενα βίας των μειοψηφιών. Είναι η έλλειψη του ορθού λόγου (...) η επαναστατική "λογική" (...) έχει κάνει κάθε διάλογο αδύνατο» (ο Πάσχος Μανδραβέλης στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Ο,τι και το αφεντικό του

«Χτες για τέσσερις ώρες η Ελλάδα έγινε Αλβανία της περιόδου Εμβέρ Χότζα: εξαφανίστηκε από τον διεθνή οικονομικό χάρτη! Οι απεργοί της Τραπέζης της Ελλάδος προχώρησαν σε αιφνιδιαστική κατάληψη της μηχανογραφικής υπηρεσίας στο Χολαργό (...) συνέβη το αδιανόητο για μια ώριμη αγορά: έκλεισε επί τετράωρο στο μέσον της συνεδρίασης (...) οι ξένοι επενδυτές που παρακολουθούν κάθε κίνηση στον παγκόσμιο οικονομικό χάρτη δεν μπορούν να εμπιστευτούν μια αγορά που κλείνει αιφνιδιαστικά επειδή έτσι κρίνουν κάποιοι συνδικαλιστές» (από το κύριο άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Τραβάτε με κι ας κλαίω είναι οι τύποι...

«Τα ακαδημαϊκά όργανα των πανεπιστημίων με το μαχαίρι στο λαιμό θα κληθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να ενσωματώσουν τον κυβερνητικό κανονισμό λειτουργίας των ιδρυμάτων, να προχωρήσουν τις διαδικασίες αξιολόγησης και να καταθέσουν τετραετείς οικονομικούς προγραμματισμούς, διαφορετικά (...) δε θα έχουν δικαίωμα σε χρηματοδότηση» (το ρεπορτάζ στην ΑΥΓΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ