Σάββατο 24 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
«Αγωνιστική Συνεργασία» για πάλη και διεκδίκηση

Στις 28 του Μάη οι εκλογές στο Σύλλογο

Αντιμέτωπη με ένα... «ανεξάρτητο» ψηφοδέλτιο που συνενώνει εναντίον της, εναντίον κάθε αγωνιστικής φωνής στον Εμπορικό Σύλλογο Ιωαννίνων, ολόκληρο το φάσμα των συμβιβασμένων παρατάξεων και συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΣΥΝ και του ΛΑΟΣ, η «Αγωνιστική Συνεργασία» (αυτοαπασχολούμενων, μικρών εμπόρων) ζητά την ενίσχυσή της στις εκλογές του Συλλόγου στις 28 του Μάη «για έναν Εμπορικό Σύλλογο, μαζικό, ζωντανό, που θα διεκδικεί και θα παλεύει ανυποχώρητα για τα συμφέροντα της πλειοψηφίας των μελών του, που είναι αυτοαπασχολούμενοι, μικροί έμποροι».

Στην εκλογική της διακήρυξη, η «Αγωνιστική Συνεργασία» επισημαίνει ότι «Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εμπόρων δημαγωγεί, όταν προεκλογικά δηλώνει ότι είναι ανεξάρτητη, γιατί με την ίδια της τη στάση έδειξε ότι είναι πλήρως εξαρτημένη από την εφαρμοζόμενη πολιτική και τα μεγάλα συμφέροντα». Ενδεικτικά, στήριξαν τις επιλογές της ΕΣΕΕ, απείχαν από κινητοποιήσεις ενάντια στα εμπορικά κέντρα και στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, απουσίασαν από αυτές για το ωράριο, την κυριακάτικη αργία, τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη κ.ά.

Η «Αγωνιστική Συνεργασία» δηλώνει ότι στη δύσκολη αυτή περίοδο, στα προβλήματα της οποίας συνέβαλαν οι πολιτικές των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, με συνυπευθυνότητα των ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ τις οποίες στηρίζουν οι ΔΑΚΜΕΕ, ΠΑΣΚΕΒΕ, ΑΣΚΜΜΕ, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μικροί έμποροι πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, να δώσουν με την ψήφο τους «χτύπημα σ' αυτή τη βάρβαρη πολιτική, αποδυναμώνοντας το συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Εμπόρων, που υποστηρίζουν οι παρατάξεις της ευρωυποταγής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ