Τετάρτη 4 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ
Καταγγέλλει την καταστολή σε Λευκίμμη και Κοζάνη

Με ανακοίνωση της Εκτελεστικής Γραμματείας το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον αυταρχισμό και την καταστολή της κυβέρνησης της ΝΔ ενάντια στους εργαζόμενους και το λαό της Κέρκυρας και της Κοζάνης. Οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι αγωνίζονται για την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάγκη να έχουν σταθερή δουλειά και για να σταματήσει το αίσχος των εργολάβων με τα δουλεμπορικά γραφεία.

«Εχουν τεράστιες ευθύνες κυβέρνηση - δυνάμεις καταστολής και εισαγγελέας για το έγκλημα που διαπράχθηκε με το θάνατο μιας κατοίκου στην Κέρκυρα», σημειώνει το ΠΑΜΕ. «Η κυβέρνηση με τις συλλήψεις, την τρομοκρατία, τα χημικά προστατεύει τα κέρδη της ΔΕΗ ΑΕ, αλλά και την πολιτική της, που καταστρέφει το περιβάλλον και με τη δημιουργία ΧΥΤΑ στην Κέρκυρα. Αυτή η πολιτική για χρόνια ολόκληρα εφαρμόστηκε και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ».

«Το ΠΑΜΕ δίνει τη μάχη καθημερινά, ώστε να σπάσει η τρομοκρατία, η βία, ο αυταρχισμός. Καλεί τους εργαζόμενους να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ που καταστρέφει το περιβάλλον και δολοφονεί εργάτες στους χώρους δουλειάς. Να παλέψουν για προσλήψεις με μόνιμη και σταθερή δουλειά», καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ