Τετάρτη 4 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δηλώνει πάλι διαθέσιμος

Ετοιμος να συνεργαστεί με το δικομματισμό δήλωσε (και) χτες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΘΗΝΑ 9,84».

Είπε: «Αν "κάτσει" η κάλπη, θα καθίσουμε κάτω να μιλήσουμε όλοι (...) Αμα διατάξει η κάλπη να κάτσουμε να μιλήσουμε, θα κάτσουμε να μιλήσουμε. Από εκεί και πέρα, λύση θα βρεθεί (...) Θα καθίσουμε κάτω και θα τα πούμε. Ο ένας έχει 142, ο άλλος έχει 15, άλλος έχει 18»... Στην επισήμανση δε του δημοσιογράφου ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας, απάντησε: «Βεβαίως. Τι θα πω; Είμαι αυτός που θα πω "κλείνω"; Κι αν έρθει το ΠΑΣΟΚ αύριο το πρωί και είναι πρώτο και πει "εντάξει, τσακώθηκα με το ΣΥΡΙΖΑ και πλακώνομαι. Καθόσαστε να συζητήσουμε;", εγώ θα συζητήσω». Επισήμανε μάλιστα ότι «εγώ από τον Καραμανλή δεν έχω κανένα παράπονο. Ο,τι του λέω το κάνει με καθυστέρηση ένα, δύο ή δέκα χρόνων».

Τι άλλο να πει; Κόμμα κι αυτός του ευρωμονόδρομου, παραφυάδα με αντιδραστικές ή και εύηχες κορόνες, την ίδια πολιτική πρεσβεύει και ασκεί. Ας βγάλουν, λοιπόν τα συμπεράσματά τους όσοι εργαζόμενοι παρασύρονται από τους λαϊκισμούς του και ας συνειδητοποιήσουν πως θέλει, απλά, να τους επαναφέρει στο δικομματισμό από άλλο δρόμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ