Πέμπτη 12 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Διαλύουν ό,τι δεν ελέγχουν...

Αφού πρώτα επιδόθηκαν επί μακρόν σε όργιο τρομοκρατίας και εκφοβισμού, τώρα οι διοικούντες τον ΗΛΠΑΠ (τρόλεϊ) μαζί με τα στελέχη της ΔΑΚΕ και την ανοχή - αν όχι στήριξη - των στελεχών της ΠΑΣΚΕ, επιχειρούν να διαλύσουν το μοναδικό από τα πέντε σωματεία του χώρου που δεν ελέγχουν!

Την επιχείρηση διάλυσης του σωματείου τους, που ιδρύθηκε το 1945, καταγγέλλουν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Υπαλλήλων ΗΛΠΑΠ, με την επισήμανση ότι τόσο ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος ΗΛΠΑΠ, Παν. Κανελλόπουλος, όσο και το μεγαλοστέλεχος της ΔΑΚΕ και της ΝΔ στο χώρο Χαρ. Τσιάντος, «πιέζουν φορτικά και εκβιάζουν μέλη μας να διαγραφούν, με στόχο να φιμώσουν και τελικά να καταργήσουν τη μικρή ανεξάρτητη φωνή του Συλλόγου μας». Ηδη, με τον εκφοβισμό και την τρομοκρατία άρχισαν να εμφανίζονται και οι πρώτες «εκβιαστικές διαγραφές». Σημειώνεται ότι τα τέσσερα από τα πέντε Σωματεία στο χώρο του ΗΛΠΑΠ ελέγχονται από κοινού από τις παρατάξεις ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και δήθεν ανεξάρτητους, με εξαίρεση τον Σύλλογο Υπαλλήλων ΗΛΠΑΠ.

Με επιστολή τους προς τους πολιτικά αρμόδιους, τα κόμματα και τις διοικήσεις ΓΣΕΕ και ΕΚΑ, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Υπαλλήλων ΗΛΠΑΠ, ζητούν την άμεση παρέμβασή τους για να αποτραπούν τα σχέδια διάλυσης του σωματείου τους. Εξέλιξη που μπορεί και πρέπει να παρεμποδιστεί από τους εργαζόμενους, προκειμένου να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στις άθλιες μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας που επιχειρεί να εξαφανίσει ό,τι δεν μπορεί να ελέγξει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ