Πέμπτη 12 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
Στον ειδικό ανακριτή ο Θ. Αναστασιάδης

Την πόρτα του 2ου ειδικού ανακριτή, Δημήτρη Οικονόμου, που διερευνά την υπόθεση Ζαχόπουλου, θα περάσει αύριο, για μία ακόμα φορά, ο φερόμενος ως κομιστής του επίμαχου DVD εκδότης Θέμος Αναστασιάδης, προκειμένου να απολογηθεί για τη σε βαθμό κακουργήματος κατηγορία σε βάρος του της παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Ο εκδότης, που αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για το κατηγορητήριο, είναι το πέμπτο πρόσωπο στο οποίο ο ανακριτής απαγγέλλει κατηγορία. Εχουν προηγηθεί οι ήδη προφυλακισμένοι στον Κορυδαλλό Εύη Τσέκου, πρώην ερωμένη του Χρήστου Ζαχόπουλου, Χρήστος Νικολουτσόπουλος, εργατολόγος, και δύο νομικοί που έχουν ζητήσει προθεσμία για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με νομικούς, ανάλογα με τα όσα θα πει ο Αναστασιάδης θα καθορίσει ο ανακριτής τις επόμενες κινήσεις του ως προς την ποινική μεταχείριση άλλων προσώπων που εμπλέκονται στο σκέλος της υπόθεσης για την προβολή ή και αντιγραφή του παράνομου υλικού κατά τη διάρκεια επίσκεψης της βασικής κατηγορουμένης Εύης Τσέκου σε ΜΜΕ, περίπου ένα μήνα πριν την απόπειρα αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου.

Αλλοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι ο κακουργηματικός χαρακτήρας της πράξης του Αναστασιάδη προκύπτει από την απόπειρα της προσκόμισης ίδιου οφέλους από το περίφημο DVD και συγκεκριμένα από το συσχετισμό της διακίνησής του με την υπόθεση των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ