Πέμπτη 26 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα Πέμπτη

-- Περιοδεία στις 11 π.μ. Κέντρο Πρόληψης Αιτωλοακαρνανίας και στις 12 μ. στον ΟΚΑΝΑ Αγρινίου πραγματοποιεί κλιμάκιο της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος Νίκο Μωραΐτη.

-- Στις 8 μ.μ. στη Στυλίδα θα μιλήσει σε συγκέντρωση αγροτών ο Κ. Μπασδέκης, Γραμματέας της ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στο Δομοκό θα μιλήσει ο Ν. Χαλιώτης, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Αύριο Παρασκευή

-- Στις 8 μ.μ. κλιμάκιο της ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στα χωριά Κωσταλέξι και Κομποτάδες.

-- Στην κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου στη ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου του Κιλκίς θα περιοδεύσει, στις 9.30 π.μ., η βουλευτής του ΚΚΕ Σοφία Καλαντίδου.

-- Ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας θα περιοδεύσει στο ΙΚΑ Κερατέας στις 9 π.μ. και στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου στις 10 π.μ. και στο ΙΚΑ Λαυρίου στις 11 π.μ.

-- Η ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση, με θέμα τις εξελίξεις από την απελευθέρωση της ενέργειας στις οποίες εντάσσεται και η δημιουργία Φωτοβολταϊκού Πάρκου καθώς και Χώρου Διαχείρισης Βιομηχανικών Αποβλήτων στο χώρο του εργοστασίου της Μεγαλόπολης, που θα γίνει στην πλατεία της Μεγαλόπολης, στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 29/6

-- Στις 8 μ.μ., στον Κοσκινά Καρδίτσας, στο πλαίσιο των 90χρονων και με θέμα «Η μάχη της Σοδειάς» θα μιλήσει ο Β. Μπούτας.

-- Στις 10.30 π.μ. στις Ράχες θα μιλήσει ο Χρ. Φουσέκης, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 30/6

-- Σε συγκέντρωση στην Αμφίκλεια στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο Ν. Χαλιώτης μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 9 π.μ., ο βουλευτής Γιάννης Γκιόκας, θα περιοδεύσει στους δικαστικούς υπαλλήλους του Εφετείου Αθηνών.

-- Εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση ("Καποδίστριας 2")», οργανώνει η ΚΟΒ Αρκαλοχωρίου Ηρακλείου του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου στις 8 μ.μ. με κεντρικό ομιλητή τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της Επιτροπής Πόλης Ηρακλείου του ΚΚΕ και Δημοτικός Σύμβουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ