Παρασκευή 11 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Λυπούμαι»...

«Για τους σκοπούς του ο Διάβολος μπορεί να απαγγείλει ακόμα και την Αγία Γραφή»!

*

Τα λόγια του Σαίξπηρ στο έργο του «Ο Εμπορος της Βενετίας» μάς ήρθαν στο μυαλό, μόλις πληροφορηθήκαμε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει παραγγείλει και ωσονούπο τυπώνει αφίσα για την υπόθεση «Ζήμενς», με την οποία θα πλημμυρίσει την επικράτεια και όπου το σύνθημα που θα δεσπόζει θα είναι «Ολα στο φως».

Κατόπιν αυτής της τόσο αξιέπαινης πρωτοβουλίας, ενδεικτική της τακτικής του γάτου που κάνει ό,τι κάνει και μετά σκούζει κι από πάνω - άλλωστε ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι ουδεμία σχέση είχε το ΠΑΣΟΚ με τη «Ζήμενς» και τις μίζες - προτείνουμε στην αφίσα τους, εκτός από το έμβλημα του ΠΑΣΟΚ, να απεικονίζονται και τρία πρόσωπα: Αριστερά ο Μαντέλης, δεξιά ο Τσουκάτος και στη μέση ο Σημίτης να λέει: «Λυπούμαι»!

*

Α, ναι, στο πάνω μέρος της αφίσας καλό θα ήταν να βάλουν και εκείνη τη δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου, με την οποία λίαν προσφάτως επαναλάμβανε το πόσο «υπερήφανος» είναι για τη διακυβέρνηση της χώρας κατά την περίοδο που ο κ. Σημίτης ήταν πρωθυπουργός και εκείνος υπουργός Εξωτερικών. Οταν, δηλαδή, συμμετείχε στο ίδιο Υπουργικό Συμβούλιο με τον Μαντέλη και στον ίδιο κομματικό μηχανισμό με τον Τσουκάτο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ