Πέμπτη 23 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Ενισχύστε το έργο της

Οικονομική εξόρμηση αποφάσισε και προκήρυξε η «Δημοκρατική Μέριμνα», για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διευκολύνουν το έργο της και την ανταπόκρισή της στις αυξημένες, λόγω των γιορτών, ανάγκες των ανθρώπων που περιθάλπει.

Η συνεισφορά των απλών πολιτών είναι βασική οικονομική πηγή του σωματείου, το οποίο επί 24 χρόνια φροντίζει υπερήλικους πλέον ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, που «ανταμείβονται» για την τεράστια προσφορά τους στην πατρίδα με αδιαφορία από την πολιτεία. Σ' αυτούς τους ανθρώπους η «Δημοκρατική Μέριμνα» προσφέρει μικρά μηνιαία χρηματικά βοηθήματα και στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Το σωματείο με ανακοίνωσή του ζητά τη συμβολή όλων στην οικονομική της εξόρμηση, χωρίς να παραγνωρίζει τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει ανταπόκριση. Εύχεται, τέλος, σε όλους καλές γιορτές και ενημερώνει ότι προσφορές γίνονται δεκτές στα γραφεία του σωματείου, Ακαδημίας 78, τηλ. 3822.776 και στην Εθνική Τράπεζα (υποκατάστημα Κάνιγγος) στο λογαριασμό 480210/14.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ