Παρασκευή 20 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Πού τα είδε.., πού τα άκουσε;;;

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι εκεί στον ΣΥΝ πάσχουν από αντιΚΚΕ τύφλωση. Χτες ανακαλύψαμε ότι τους βασανίζει και αντιΚΚΕ κώφωση. Στη χτεσινή «Αυγή» διαβάσαμε για το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ ότι αυτό διακήρυξε πως «Ο εχθρός παραμένει ένας, ο Συνασπισμός και ο ΣΥΡΙΖΑ», ότι το σύνθημα του Συνεδρίου για αντεπίθεση αφορά στην ένταση των επιθέσεων «εναντίον της ριζοσπαστικής και ανανεωτικής αριστεράς». Δε γνωρίζουμε βέβαια πού τα είδε και τα άκουσε αυτά ο συντάκτης τους. Ούτε πολύ περισσότερο πού είδε ή άκουσε ότι για το ΚΚΕ «οι οπορτουνιστές φταίνε και για την κρίση» και ότι το ΚΚΕ προτείνει για «αντίδοτο στην κρίση, τον σταλινισμό»!

Βεβαίως, πουθενά δεν τα είδε γραμμένα και από κανέναν δεν τα άκουσε. Η «Αυγή» έγραψε αυτά που θα ήθελε ίσως να ακούσει προσπαθώντας και να υποδαυλίσει τα αντανακλαστικά αναγνωστών της να υπερασπιστούν τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ που το ΚΚΕ τάχα στοχοποιεί αναγορεύοντάς τον σε νούμερο ένα εχθρό.

Ας ξαναδιαβάσουν την εισήγηση της ΚΕ στο 18ο Συνέδριο. Οχι γιατί περιμένουμε ότι θα σταματήσουν να γράφουν ανακρίβειες. Θα συνεχίσουν. Γιατί δεν έχουν άλλο τρόπο αντιπαράθεσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ