Παρασκευή 20 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Θράσος οπορτουνιστών...

Κάθε άλλο παρά ξαφνιάζει ο τρόπος με τον οποίο ο οπορτουνισμός στέκεται απέναντι στο Συνέδριο του ΚΚΕ. «Εκ στόματος κοράκου, κρα» ή για να γινόμαστε κατανοητοί άλλος βλέπει το «φάντασμα του Στάλιν» να πλανάται εντός της αιθούσης, άλλος βλέπει «Συνέδριο περιορισμένης ευθύνης». Τα παραμορφωτικά γυαλιά του αντικομμουνισμού τους επιτρέπουν να βλέπουν ό,τι θέλουν να δουν. Μερικές φορές «ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη»...

Γιατί, το να μιλά ο Ν. Βούτσης σημαίνον στέλεχος του ΣΥΝ για «Συνέδριο Περιορισμένης Ευθύνης» τρεις μέρες αφότου ο ΣΥΝ βγήκε από ένα Συνέδριο - παρωδία, είναι τουλάχιστον προκλητικό. Υπενθυμίζουμε ότι οι σύνεδροι του ΣΥΝ κλήθηκαν και ψήφισαν σε ποσοστό 82% ένα πρόγραμμα 400 σελίδων για το οποίο δεν είχαν ιδέα, αφού δε συζητήθηκε ποτέ, πουθενά.

Να εγκαλεί το ΚΚΕ ότι δε μιλά για την κρίση είναι επίσης προκλητικό. Ας ψάξει να βρει πότε το ΚΚΕ μίλησε και για την κρίση και για τις αιτίες της και για τα καθήκοντα του κινήματος για την αντιμετώπισή της. Για παράδειγμα, για να μην κουράζεται μπορεί να πάει στις σχετικές παραγράφους ήδη από το προηγούμενο, το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ. Κι ας ψάξει να βρει πότε έκανε κάτι ανάλογο ο ΣΥΝ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ