Παρασκευή 20 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

-- Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΜΕΝ σε συνεδρίασή του στις 17 Φλεβάρη 2009 αποφάσισε ομόφωνα να συμμετέχει στην προσπάθεια του ΚΚΕ για την κατασκευή - ανέγερση κτιρίου, με στόχο τη στέγαση και φύλαξη του ιστορικού του αρχείου με την οικονομική ενίσχυση αυτής της προσπάθειας με το ποσό των 500 ευρώ. Το ιστορικό αρχείο του ΚΚΕ, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΕΜΕΝ, δεν αφορά ούτε ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο τα οργανωμένα μέλη του και τους φίλους και οπαδούς του αλλά όλους όσοι αντιλαμβάνονται την αξία και την ανάγκη διαφύλαξης της Ιστορίας του εργατικού και λαϊκού κινήματος στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς, με στόχο την ενημέρωση αλλά και την παραπέρα μελέτη αυτού του ιστορικού υλικού.

-- Ο Παύλος Παπαχριστοφίλου δίνει 500 ευρώ στη μνήμη του πατέρα του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΥ, για το Αρχείο του Κόμματος.

-- Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και προς τιμή του 18ου Συνεδρίου του Κόμματος, ο Αρίστος Καμαρινός και τα παιδιά του Γιάννης και Κυριακή προσφέρουν 400 ευρώ, μέσω ΚΟ Εκπαιδευτικών Ν/Α Αθήνας.

-- Στη μνήμη του σύντροφου ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ, οι σ/φοι της ΚΟ του ΙΚΑ προσφέρουν 280 ευρώ για το Αρχείο του Κόμματος και το 18ο Συνέδριό του.

-- Οι σ/φοι Αραπάκης Βασίλης, Καταχανάς Γιώργος και Παπλωματάς Κώστας προσφέρουν 150 ευρώ στο ΚΚΕ, στη μνήμη της σ/σας ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ, προς τιμήν του 18ου Συνεδρίου.

-- Η Δήμητρα Ξενούλη προσφέρει 50 ευρώ για την ανέγερση του κτιρίου για τη στέγαση του Αρχείου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ