Τρίτη 20 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ολοταχώς στα αντιδραστικά σχέδια

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που μας έδωσε διευκρινίσεις ο Γ. Παπακωνσταντίνου! Αν χρειαστεί, είπε, ο «μηχανισμός στήριξης» θα κινηθεί πολύ γρήγορα. Γιατί το φοβόμασταν αυτό, μήπως αργήσει...

Μη μείνουν ξεκρέμαστοι οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι και οι εφοπλιστές μας. Να μην τους ...συζητάνε στις διεθνείς αγορές.

Πάντως, ακόμη πιο γρήγορα θα «ενεργοποιηθούν» τα αντιλαϊκά μέτρα, αυτά που δημοσιοποιήθηκαν και αυτά που μας κρατάνε για έκπληξη. Γιατί εκεί είναι η ...πραγματική βιασύνη.

ΜΠΑ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ η άποψη που εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χτες, ασκώντας κριτική στον Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με όσα είπε ... «η ΝΔ παρέδωσε την χώρα» στις τελευταίες εκλογές.

«Απέδρασε», είπε κι αυτό γιατί γνώριζε ότι βρίσκεται κοντά στη χρεοκοπία, οπότε θα χρειάζονταν μέτρα, τα οποία δεν τόλμησε να πάρει, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ, που ...δεν φοβάται το πολιτικό κόστος.

Μάλλον δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Το ΠΑΣΟΚ θεωρήθηκε - είναι προφανές από ποιους - ως η καλύτερη λύση του συστήματος, για να εφαρμόσει μια άκρως αντιλαϊκή πολιτική στη συγκεκριμένη συγκυρία.

Μήπως, πάντως, αυτά που λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δείχνουν πως γνώριζαν και πού θα πάνε, και τι θα κάνουν, και υπέρ ποιων και εναντίον ποιων;

Δε ρωτάμε. Είμαστε σίγουροι, γιατί σε, αντίθεση με κάποιους που τάχα τώρα πέφτουν από τα σύννεφα και μιλούν για το «προεκλογικό ΠΑΣΟΚ», εμείς και είχαμε διαβάσει εγκαίρως το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, και, επίσης εγκαίρως, το είχαμε καταγγείλει.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ