Παρασκευή 22 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Είναι η ώρα που παίρνουν θέση οι εργαζόμενοι

Συνάντηση με την Ομοσπονδία Εργαζομένων Εμφιαλωμένων Ποτών και επίσκεψη στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης έκανε χτες ο Θ. Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Από την επίσκεψη στη Νομαρχία
Από την επίσκεψη στη Νομαρχία
Συνάντηση με μέλη της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Εμφιαλωμένων Ποτών (ΠΟΕΕΠ), είχε χτες αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Η ΠΟΕΕΠ, άλλωστε, έχει κοινούς αγώνες με το ΠΑΜΕ, για ένα καλύτερο αύριο για την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα.

Η αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σημείωσε την ανάγκη τα συνδικάτα να πάρουν θέση μπροστά στις εκλογές, αφού τα μέτρα που παίρνονται, και θα συνεχιστούν, κατεβάζουν συνολικά το επίπεδο ζωής και διαβίωσης της εργατικής τάξης, και απόλυτα και σε σχέση με τον παραγόμενο πλούτο. Η «Λαϊκή Συσπείρωση», τόνισαν, κρούει το καμπανάκι της πολιτικής εγρήγορσης, ενώ επισημάνθηκε πως τυχόν στήριξη των δύο κομμάτων θα σημαίνει συνέχιση των άγριων αντιλαϊκών μέτρων.

Από την πλευρά τους, τα μέλη της διοίκησης της ΠΟΕΕΠ τόνισαν πως οι εκλογές με τον τρόπο και την εποχή που γίνονται, αποτελούν μοναδική ευκαιρία για την εργατική τάξη να αντιδράσει. «Θα είμαστε συνοδοιπόροι», υπογράμμισαν και επισημάνθηκε ότι πρόκειται για πολιτικές εκλογές και πως το μήνυμα που θα βγάλουν θα είναι ένα τεστ για το αν θα έρθουν νέα μέτρα. «Αν το βράδυ πανηγυρίζουν τα δύο κόμματα, θα κλαίμε εμείς», τόνισαν χαρακτηριστικά. Σημείωσαν, δε, πως το ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ, πάντα στηρίζουν τους αγώνες για την αυριανή καλύτερη ζωή των εργαζομένων.

Στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης

Από τη συνάντηση με την Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Εμφιαλωμένα Ποτά
Από τη συνάντηση με την Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Εμφιαλωμένα Ποτά
Νωρίτερα, ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης κάλεσε τους εργαζόμενους στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, όπου και περιόδευσε, όχι μόνο να καταψηφίσουν τα κόμματα του δικομματισμού και του ευρωμονόδρομου, αλλά ταυτόχρονα να υψώσουν κυματοθραύστη αντίστασης, απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική. «Δεν μπορεί», τόνισε, «η μεγάλη πλειοψηφία να δουλεύει και να υποφέρει και την ίδια στιγμή, να ενθυλακώνεται τεράστιος πλούτος σε λίγα χέρια, ο οποίος δεν επιστρέφεται στην κοινωνία ούτε ως καπιταλιστική επένδυση. Αυτό το παραμύθι τελείωσε. Πρέπει να τους σταματήσουμε και η 7 του Νοέμβρη είναι μια ευκαιρία». Στην περιοδεία ήταν και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιάννης Ζιώγας.

Το στίγμα της εκλογικής αναμέτρησης έδωσε εργαζόμενος στη Νομαρχία, ο οποίος, απευθυνόμενος στην αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης», τόνισε: «Ειδικά αυτήν την περίοδο το ΚΚΕ είναι η μοναδική δύναμη, που, σταθερά και διαχρονικά, βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Λαϊκή Συσπείρωση» για να κάνουμε άλμα μπροστά! (2010-11-02 00:00:00.0)
Πρόγραμμα Θ. Κωνσταντινίδη (2010-10-15 00:00:00.0)
Περιοδεία στα ΕΛΠΕ (2010-09-22 00:00:00.0)
Αγώνας για λαϊκή παιδεία, ενιαία, δημόσια και δωρεάν (2010-09-14 00:00:00.0)
«Να στείλουμε μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής» (2010-08-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ