Παρασκευή 11 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνέρχεται το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης

Στις 8 το βράδυ τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΠΣΕ

Σήμερα στις 10.00 π.μ. ξεκινάνε οι εργασίες της Γραμματείας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης (ΠΣΕ), ενώ το βράδυ και συγκεκριμένα στις 8 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΠΣΕ που βρίσκονται στο Σύνταγμα στην οδό Οθωνος 10.

Στα εγκαίνια θα παρευρεθούν, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΣΕ, τα μέλη της Γραμματείας του, η οποία όπως αναφέραμε ξεκινάει σήμερα τις εργασίες της και θα τις συνεχίσει και αύριο με τη συμμετοχή εκπροσώπων κινημάτων ειρήνης από Ελλάδα, Γαλλία, Πορτογαλία, Κούβα, Παλαιστίνη και Ιαπωνία.

Στα εγκαίνια, όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου, έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι συνδικαλιστικών και άλλων κοινωνικών οργανώσεων, τα πολιτικά κόμματα, οι πολιτικές νεολαίες, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, καθώς επίσης και άλλες προσωπικότητες της χώρας.

Η συνεδρίαση της Γραμματείας του ΠΣΕ, τονίζεται στο κείμενο της ανακοίνωσης, αποκτά ιδιαίτερη και επίκαιρη σημασία γιατί πραγματοποιείται σε μια περίοδο γενικότερης οξύτητας στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ