Παρασκευή 11 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΠΑΣΟΚ
Βαφτίζουν το κρέας ψάρι

Η χτεσινή παράσταση που δόθηκε στη Βουλή εκ μέρους του πρωθυπουργού, με τους υψηλούς τόνους και το «παπανδρεϊκό» στιλ, μπορεί να ικανοποίησε το στελεχικό δυναμικό του κόμματός του, ωστόσο οι εντυπώσεις από τη δημοσκόπηση, που είδε το φως της δημοσιότητας, δε στάθηκε δυνατό να διασκεδαστούν (σ.σ.: Στη δημοσκόπηση της «Κάπα Research» εμφανίζεται η ΝΔ να προηγείται κατά 9% ενώ ο πρωθυπουργός εμφανίζεται για πρώτη φορά να ισοβαθμεί με τον Κ. Καραμανλή στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός).

Ο Δ. Ρέππας, που ρωτήθηκε για το θέμα, δεν αρνήθηκε ότι «η συγκεκριμένη δημοσκόπηση δείχνει ότι, πράγματι, υπάρχει μια δυσαρέσκεια των πολιτών», αλλά προσπάθησε να βαφτίσει το κρέας ψάρι, υποστηρίζοντας ότι «οι πολίτες αναμένουν πάλι από το ΠΑΣΟΚ τις λύσεις». Ερωτώμενος επιπλέον για το γεγονός ότι το 41% των ερωτηθέντων της δημοσκόπησης πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει αρχηγό, περιορίστηκε να πει ότι «δεν τίθεται τέτοιο θέμα».

Σε ό,τι αφορά στην τακτική της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα και κυρίως σε σχέση με τη μεθόδευση που θα ακολουθηθεί για την «ανάταξη» του κλίματος, ο Δ. Ρέππας δεν απέφυγε να υπονοήσει ότι θα ακολουθηθεί η «γραμμή» της χτεσινής εμφάνισης του πρωθυπουργού, που σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο «έδωσε τις απαντήσεις»...

Ας σημειωθεί ότι σήμερα ο Κ. Σημίτης αναμένεται να εκφωνήσει νέα ομιλία, αυτή τη φορά στο συνέδριο της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ