Σάββατο 22 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και οι υγιείς κοινωνικές αντιδράσεις

Ευτυχώς που σ' αυτή τη «δημοσιογραφία» της ντροπής, αντιπαρατάχθηκε η υγιής κοινωνία. Στον Πλατύκαμπο της Λάρισας οι κάτοικοι αντέδρασαν με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, χωρίς να καταληφθούν από πανικό και χωρίς ρατσιστικές αντιδράσεις σε βάρος του αλλοδαπού 10χρονου παιδιού και απλώς ζήτησαν ιατρική ενημέρωση. Μάλιστα, κατήγγειλαν τη «δημοσιογραφική αλητεία», που έσπευσε επιτόπου για να «βγάλει κι άλλα στη φόρα» και να συνεχίσει το «ρεπορτάζ της ντροπής».

Αγρια - αλλά με το δίκιο τους - αντέδρασαν οι κάτοικοι του χωριού της Κέρκυρας, που πολιόρκησαν το ραδιοφωνικό σταθμό και την εισαγγελία, όπου οδηγήθηκε ο «ραδιοφωνατζής», ζητώντας του εξηγήσεις.

Βεβαίως, όλοι οι δημοσιογράφοι δεν είναι του ποιού των προαναφερόμενων, αλλά όταν το μήλο αρχίζει κάπου να σαπίζει, κινδυνεύει ολόκληρο να βρωμίσει. Κι επειδή «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας», αποτελεί υποχρέωση και καθήκον των δημοσιογραφικών οργανώσεων να παρέμβουν αμέσως και ν' αντιδράσει όλος ο υγιής δημοσιογραφικός κόσμος. Αλλιώς αυτό το «αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι», που ακούγεται κάπου κάπου, θα επεκταθεί παντού και θα μας «πάρει η μπάλα» όλους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ