Σάββατο 22 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ ενόψει των βουλευτικών εκλογών, οι Κομματικές Οργανώσεις εντείνουν τη δράση τους, ώστε να φτάσει παντού η πολιτική πρόταση του Κόμματος. Αξιοποιούν ακόμα και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, για να βρεθούν και να συζητήσουν με φίλους και οπαδούς του Κόμματος. Τις επόμενες μέρες πραγματοποιούνται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Σήμερα Σάββατο, στις 7 το απόγευμα, η ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στα γραφεία της (οδός 1821, αρ. 31), παρουσία του Ορέστη Κολοζώφ, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει το κόψιμο της πίτας, ενώ θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ για το χαρακτήρα των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών, τις θέσεις του ΚΚΕ και πώς το Κόμμα μας θα δώσει αυτή την εκλογική μάχη.
  • Σήμερα, Σάββατο, στις 6.30 το απόγευμα, η Κομματική Οργάνωση Κοζάνης του ΚΚΕ διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στον ίδιο χώρο, λίγο νωρίτερα, στις 5 το απόγευμα, θα δοθεί και συνέντευξη Τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ.
  • Επίσης, σήμερα στις 9 το βράδυ, η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στην ταβέρνα «Ρεμπέτισσα». Στην εκδήλωση θα μιλήσει για τον εκλογικό στόχο του Κόμματος ο Τάσος Χρονάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.
  • Σήμερα, στις 8 το βράδυ, η Αχτιδική Επιτροπή Καλαμπάκας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στο κέντρο «ΣΟΦΙΑ» στην Καλαμπάκα.
  • Η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει πλατιά σύσκεψη μελών, φίλων και οπαδών του Κόμματος αύριο Κυριακή, στις 11.30 το πρωί, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χανίων. Στη σύσκεψη θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ. Το ίδιο βράδυ, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στα Παλιά Ρούματα.
  • Η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του Κόμματος πραγματοποιεί αύριο Κυριακή, περιοδεία και ομιλία στην Ατσική και την Πέμπτη, 27/1, στη Μύρινα και στον Κάσπακα.
  • Συγκέντρωση με θέμα την εκλογική διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ, διοργανώνει στην ταβέρνα «Ο ΤΗΓΑΝΕΛΟΣ» (Δωδεκανήσου και Αγ. Ελευθερίου) η ΚΟΒ Καμινίων του ΚΚΕ αύριο Κυριακή, στις 19.30. Θα μιλήσει ο γραμματέας της ΕΠ της ΚΟ Πειραιά και μέλος της γραμματείας της ΚΕ του Κόμματος, Σήφης Κωτσαντής.
  • Αύριο Κυριακή η Κομματική Οργάνωση Αμαλιάδας του ΚΚΕ καλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, στα γραφεία της, στις 6 το απόγευμα.
  • Τη Δευτέρα, 24/1, στις 6.30 το απόγευμα, η ΚΟΒ Αγ. Τριάδας Κοκκινιάς διοργανώνει σύσκεψη στα γραφεία της (Τερψιθέας 6), με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ για τις επικείμενες εκλογές».
  • Πολιτική συγκέντρωση με θέμα την εκλογική διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ, διοργανώνουν οι ΚΟ Μενιδίου του ΚΚΕ τη Δευτέρα, στις 6μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων Μενιδίου. Θα μιλήσει ο Δ. Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η Κομματική Επιτροπή του ΚΚΕ Αρκάδων Αθήνας διοργανώνει σύσκεψη την Τρίτη, 25/1, στις 6.30 το απόγευμα, στα γραφεία της ΚΟΑ, Βερανζέρου και Μαρίκας Κοτοπούλη, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
  • Την Τρίτη, 25/1, ο βουλευτής του ΚΚΕ Αποστόλης Τασούλας θα περιοδεύσει σ τις 9 π.μ. στο «ΣΤΟΥΠΑΘΕΙΟ» και στις 11 π.μ. στο «ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ».
  • Την Τετάρτη, 26/1, η ΚΟΒ Καλογρέζας του ΚΚΕ κόβει την πίτα της, στις 7.30μ.μ. στα γραφεία της, Ζωοδόχου Πηγής και Βυζαντίου γωνία.
  • Επίσης, την Τετάρτη η ΚΟΒ Κάτω Πετραλώνων του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη για τις πολιτικές εξελίξεις και ταυτόχρονα κόβει την πίτα της, στις 6μ.μ., στα γραφεία της.
  • Η ΚΟΒ Νέου Κόσμου του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη για τις πολιτικές εξελίξεις και την κοπή της πίτας της, την Κυριακή, 30/1, στις 6μ.μ., στα γραφεία της (Φρατζή 68).
Στη Θεσσαλονίκη
  • Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας οργανώνουν αύριο Κυριακή 23 του Γενάρη η Κομματική Οργάνωση Συκεών Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ και η αντίστοιχη της ΚΝΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Συκεών.

Αύριο Κυριακή, στις 6 μ.μ., η Κομματική Οργάνωση Ανατολικής Υπαίθρου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ Μηχανιώνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ