Σάββατο 6 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
Στο στόχαστρο οι λαοί
Δείτε στον «902» TV

Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του «902»:

  • Στις 15.00, στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», που επιμελείται και παρουσιάζει η Γιούλη Ασημακοπούλου, μια ανασκόπηση των σημαντικότερων γεγονότων της εβδομάδας.
  • Στις 18.15, στην εκπομπή «Ματιές στον κόσμο», σε επανάληψη, μια συζήτηση της δημοσιογράφου Αννας Μπαλλή, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, με τους: Θέμο Στοφορόπουλο πρώην πρέσβη, Δημήτρη Δήμου υποστράτηγο ε.α. επίτιμο αρχηγό στρατιάς Α/ΓΕΕΦ και τον ιστορικό Θανάση Παπαρήγα για το σκηνικό και το παρασκήνιο των διεθνών εξελίξεων.
  • Στις 19.15, στην εκπομπή «Πολιτική επικαιρότητα», την εισήγηση του Γιώργου Μαυρίκου, μέλους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του Μετώπου, για τις προτεραιότητες του συνδικαλιστικού κινήματος, την τακτική και τους στόχους πάλης.
  • Στις 20.00, στην εκπομπή «Προεκτάσεις», σε επανάληψη, τη συζήτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Χατζηγεωργίου με εκπροσώπους της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, της ΚΝΕ, της Νεολαίας ΣΥΝ και της Νεολαίας ΔΗΚΚΙ, για τις τελευταίες εξελίξεις, με βάση τις αποφάσεις της ηγεσίας των ΗΠΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ