Πέμπτη 22 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Η ΚΟΒ Κάτω Αιγάλεω του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση στο κέντρο «Στέκι», πρώην «Αμαζόνα», αύριο Παρασκευή 23 του Νοέμβρη.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Κυψέλης του ΚΚΕ διοργανώνουν συζήτηση αφιερωμένη στην επέτειο της Μεγάλης Σοσιαλιστικής Οχτωβριανής Επανάστασης, με θέμα: «Σοσιαλισμός, επίκαιρος τώρα και πάντα», το Σάββατο, 24/11, στις 7 μ.μ., στα γραφεία τους, Κερκύρας 91.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Πετραλώνων - Θησείου του ΚΚΕ διοργανώνουν συνεστίαση την Κυριακή, 25/11, στις 8 μ.μ., στην ταβέρνα «Το Μαυρέλι», στο Κουκάκι και στην οδό Γενναίου Κολοκοτρώνη 56.

- Η Εργατοϋπαλληλική και η Αχτίδα Κατασκευών της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στα νέα κομματικά μέλη και στα μέλη της ΚΝΕ, την Τρίτη, 27/11, στο Συνδικάτο Οικοδόμων, στις 6.30μ.μ., με αφορμή την επέτειο των 84 χρόνων από τη Μεγάλη Σοσιαλιστική Οχτωβριανή Επανάσταση και των 83 ετών από την ίδρυση του ΚΚΕ. Μετά τις ομιλίες και τη συζήτηση θα ακολουθήσει προβολή ντοκιμαντέρ και μουσικό γλέντι.

Στη Θήβα

- Η ΚΟ Θεσπιών του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση, σήμερα Πέμπτη, στις 6.30μ.μ., στο καφενείο της πλατείας Θεσπιών με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

- Η ΚΟ Ν. Αρτάκης του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση συζήτηση, με το ίδιο θέμα, αύριο Παρασκευή, στις 7μ.μ., στην αίθουσα των ΚΑΠΗ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ