Πέμπτη 22 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συναυλία αλληλεγγύης για τον Παλαιστινιακό Λαό

Μεγάλη πολιτική και καλλιτεχνική εκδήλωση με τη μορφή συναυλίας, στην οποία συμμετέχουν πολλοί γνωστοί τραγουδιστές, διοργανώνουν τη Δευτέρα 26 του Νοέμβρη και ώρα 8μ.μ., στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ (Μαρούσι), η Γενική Ενωση Παλαιστινίων Ιατρών και Φαρμακοποιών Ελλάδας και η Ελληνική Επιτροπή Αλληλεγγύης στον Αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό.

Σκοπός της συναυλίας, όπως τονίζουν οι διοργανωτές και όπως πρόκειται να ανακοινώσουν σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν αύριο Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, είναι η ενημέρωση του φίλου ελληνικού λαού για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το Παλαιστινιακό ζήτημα, καθώς και τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την αγορά ιατρικού και νοσηλευτικού υλικού για τα Παλαιστινιακά νοσοκομεία.

Στη συναυλία αυτή θα πάρουν μέρος οι εξής καλλιτέχνες: Χαρούλα Αλεξίου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Χρήστος Θηβαίος, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Τάνια Τσανακλίδου και τα συγκροτήματα: «Active Member», «Babylon», «Magic de spell» και τα «Υπόγεια Ρεύματα».

Σ' αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ότι η 29η Νοεμβρίου, είναι Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης από τον ΟΗΕ, στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού. Για το σκοπό αυτό έχει συγκροτηθεί Επιτροπή Αλληλεγγύης από όλα τα κόμματα της ελληνικής Βουλής, εξέχουσες προσωπικότητες από το πολιτικό στερέωμα, των επιστημών και των Τεχνών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ