Πέμπτη 22 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα ... προϋπολογισμένα

Γρηγοριάδης Κώστας

ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ καθόλου με τον πρωθυπουργό. Υπάρχει, όντως, πλέον αίσθηση ασφάλειας στην Ελλάδα για τα οικονομικά. Αρκεί, όμως, να είσαι εφοπλιστής, βιομήχανος ή «διαπλεκόμενος»!

Αν πάλι είσαι εργαζόμενος ή μικρομεσαίος, υπάρχει και εκεί ένα είδος «ασφάλειας». Είσαι βέβαιος ότι τα πράγματα θα πάνε από το κακό στο χειρότερο και δεν έχεις αυταπάτες.

Ειδικά αν είσαι αγρότης, ξέρεις και πότε ακριβώς θα χειροτερέψουν τα πράγματα. Ορίσανε στις Βρυξέλλες ημερομηνία περικοπής των επιδοτήσεων. Αλλο, που εδώ η κυβέρνηση, μας το παρουσιάζει σαν νίκη, μια και πήραμε, λέει, παράταση!

ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΒΑΛΝΤ στην Αθήνα, όπως καταλαβαίνετε, θα αρχίσει και πάλι η γνωστή ...σημειολογία. Πού κάθισε η Γιάννα Αγγελοπούλου, δεξιά ή αριστερά; Τι χρώμα φόρεμα φορούσε; Πού ήταν ο Βενιζέλος και πού ο Χυτήρης;

Κι όσο όλα αυτά γίνονται, ο λογαριασμός ανεβαίνει και να δούμε στα πόσα τρισεκατομμύρια θα φτάσει τελικά, τα οποία, βεβαίως, χρεωνόμαστε εμείς και κανένας άλλος.

ΤΕΛΙΚΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ το Σάββατο το ιδρυτικό συνέδριο του ΚΕΠ. Το ερώτημα είναι αν θα έχει καταλήξει σε κάτι ο πρόεδρός του, για να μας ανακοινώσει και πού πάει το πράγμα.

Οχι πως αμφισβητούμε την τέχνη του στο να αφήνει τα πράγματα «φλου», αλλά, τέλος πάντων, ένας κάποιος προσανατολισμός δε θα ήταν άσχημο πράγμα. Να ξέρουν κι αυτοί οι δύστυχοι που τον χειροκροτούν προς τα πού βαδίζουν.

ΧΡΥΣΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ο Μπερλουσκόνι στους βουλευτές του. Κι ο Σημίτης, ο ...τσιφούτης, τίποτε. Καλά έκανε, λοιπόν, ο Πάγκαλος και δήλωσε ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς (άλλο αν το ψήφισε τελικά).

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Μέρα της Τηλεόρασης, η χτεσινή και είχαμε μια ελπίδα ότι θα περάσουμε ένα βράδυ ανθρώπινο, χωρίς να μας κάνουν τα νεύρα «ρετάλια» τα γνωστά τηλεοπτικά δελτία... ειδήσεων. Αυτοί, όμως, δε χαμπαρίζουν από τίποτε...


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ