Πέμπτη 22 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μαθήματα υποκρισίας

Γρηγοριάδης Κώστας

Ο ένας είχε χαρακτηρίσει το νομοσχέδιο «νέο Αττίλα». Ο άλλος είχε πει, ότι αν εφαρμοστεί, «τα εγκλήματα του Μπιν Λάντεν θα μοιάζουν με απλό τροχαίο». Προχθές, στη διάρκεια ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή και με πρόσχημα κάποιες ανούσιες αλλαγές, ψήφισαν και ο ένας και ο άλλος υπέρ, συμπαρατασσόμενοι πλήρως με ό,τι πριν από λίγες μέρες καταδίκαζαν και, μάλιστα, με τις πλέον αυστηρές εκφράσεις. Μιλάμε για τον Θ. Πάγκαλο και τον Γ. Καψή και τη στάση τους, σχετικά με το νομοσχέδιο εκποίησης των αιγιαλών και των παραλιών της χώρας.

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη φορά, ίσως πείτε και θα 'χετε δίκιο. Είκοσι πέντε χρόνια τώρα, η εκάστοτε ηγεσία και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ παραδίδουν καθημερινά μαθήματα υποκρισίας και διγλωσσίας. Μαθήματα, που -εκτός πολλών άλλων- στοιχίζουν πολύ ακριβά στη χώρα και το λαό.

Υ.Γ. Για να μη μείνουν «παραπονεμένοι», να σημειώσουμε ακόμη, ότι το νομοσχέδιο υπερψήφισαν, επίσης, οι κ.κ. Χ. Τσιόκας, Σ. Βαλυράκης και Κ. Σπυριούνης, παρά την αντίθεσή τους, την περασμένη βδομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ