Παρασκευή 16 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανοιχτές συσκέψεις - συζητήσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ
Στην Αττική

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ του 7ου Διαμερίσματος Αθήνας καλούν σε συζήτηση στο Πάρκο ΚΑΠΑΨ στους Αμπελόκηπους, με θέμα «Η εξέλιξη της πανδημίας διδάσκει: Υγεία εμπόρευμα και ατομική ευθύνη ή κοινωνικό αγαθό για όλους;». Θα μιλήσει ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Μαρκόπουλου - Πόρτο Ράφτη καλεί σε συζήτηση στον Πολυχώρο Πόρτο Ράφτη (έναντι σούπερ μάρκετ «Γέγος»), με θέμα «Συμπεράσματα από τους αγώνες ενάντια στις αντεργατικές ανατροπές του αιώνα. Οργάνωση της αντεπίθεσης με δυνατό ΚΚΕ, για τις σύγχρονες ανάγκες μας». Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Γέρακα - Παλλήνης καλεί σε συζήτηση στο Πάρκο Κάντζας, με θέμα «Συμπεράσματα από τους αγώνες ενάντια στις αντεργατικές ανατροπές του αιώνα. Οργάνωση της αντεπίθεσης με δυνατό ΚΚΕ, για τις σύγχρονες ανάγκες μας». Θα μιλήσει η Θεοδώρα Πασχαλίδου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής.

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ του 6ου Διαμερίσματος Αθήνας καλούν σε συζήτηση στο θεατράκι της Φωκίωνος Νέγρη, στην Κυψέλη, με θέμα «Ο αγώνας ενάντια στην υποβάθμιση της μόρφωσης των παιδιών μας και στο νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία». Θα μιλήσει ο Μαρίνος Μακρής, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Α' Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ του 2ου Διαμερίσματος Αθήνας καλούν σε συζήτηση στην πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, με θέμα «Η εξέλιξη της πανδημίας διδάσκει: Υγεία εμπόρευμα και ατομική ευθύνη ή κοινωνικό αγαθό για όλους;». Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ. η ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στην περιοχή της Κρύας. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πολίτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει συνεστίαση με μουσικό πρόγραμμα.

Τη Δευτέρα 19 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ. η ΤΟ Νότιου Τομέα καλεί σε συζήτηση στην πλατεία Παναγούλη, στον Αγιο Δημήτριο, με θέμα «Το αντιδραστικό νομοσχέδιο στην Εκπαίδευση, οι θέσεις του ΚΚΕ και η οργάνωση της πάλης μας». Θα μιλήσει ο Νίκος Βουρδουμπάς, μέλος της ΕΠ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής.

Στην Κρήτη

Αύριο Σάββατο:

-- Στο Ηράκλειο, στις 8 μ.μ. στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης», συγκέντρωση με θέμα «Δυνατό ΚΚΕ, νους - καρδιά - οργανωτής της εργατικής - λαϊκής πάλης για τον σοσιαλισμό» και ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό - ρεμπέτικο πρόγραμμα με τους Γιάννη Μπορμπουδάκη, Γιώργο Παντελάκη και Βαγγέλη Συλιγάρδο.

-- Στο Ρέθυμνο, στις 8 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ατσιποπούλου, συγκέντρωση με θέμα «Δυνατό ΚΚΕ, νους - καρδιά - οργανωτής της εργατικής - λαϊκής πάλης για τον σοσιαλισμό» και ομιλητή τον Βαγγέλη Αγγελογιαννάκη, Γραμματέα της ΤΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει κρητικό πρόγραμμα με τον Λευτέρη Τζαγκαράκη και το συγκρότημά του.

Την Κυριακή 18 Ιούλη, στα Χανιά, στις 8 μ.μ. στο γήπεδο της Σούδας, συγκέντρωση με θέμα «Δυνατό ΚΚΕ, νους - καρδιά - οργανωτής της εργατικής - λαϊκής πάλης για τον σοσιαλισμό» και ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα. Θα ακολουθήσει κρητικό πρόγραμμα με τον Μιχάλη Λουφαρδάκη και το συγκρότημά του.

Σε Ηπειρο - Κέρκυρα - Λευκάδα

Αύριο Σάββατο σύσκεψη στην πόλη της Πρέβεζας, στην πλατεία Ανδρούτσου στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Νεκτάριο Τριάντη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

Τη Δευτέρα 19 Ιούλη σύσκεψη της ΚΟΒ Κατασκευών της ΤΕ Ιωαννίνων στην πλατεία Ανατολής, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Νεκτάριο Τριάντη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ