Πέμπτη 23 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ

Σήμερα, Πέμπτη

- Στις 7.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας με τον βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Παπαναστάση.

- Στις 7.30 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία Μακεδονομάχων (σταθμός μετρό «Αγία Σοφία») με τον βουλευτή Γιάννη Δελή.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ 2ου Διαμερίσματος Λάρισας καλεί σε σύσκεψη στο «Μπαράκι του μύλου», με ομιλητή τον Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ελασσόνας καλεί σε σύσκεψη με ομιλητή τον Γιάννη Παντελίδη, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Λάρισας.

- Στις 8 μ.μ., συγκέντρωση στη Σίνδο, μπροστά στα γραφεία του ΚΚΕ, με τον βουλευτή του Κόμματος Λεωνίδα Στολτίδη.

- Στις 8 μ.μ., συγκέντρωση της ΤΕ Ηλείας στα Λεχαινά (πλατεία). Θα μιλήσει ο Λουκάς Αναστασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 8 μ.μ., συγκέντρωση της ΤΕ Ηλείας στη Ζαχάρω (πλατεία). Θα μιλήσει ο Χρήστος Γιάνναρος, Γραμματέας της ΤΕ.

- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Υγείας Τρικάλων στο Λαογραφικό Μουσείο (είσοδος στο προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου) με τίτλο: «Η στρατηγική της ΕΕ στην Ψυχική Υγεία - Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης. Απαντήσεις στα αδιέξοδα που δημιουργεί ένα σύστημα που σαπίζει». Θα μιλήσει η Σοφία Σκλαβενίτη, μέλος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ, ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις εκπροσώπων τοπικών φορέων.

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Καλαμπάκας στην ταβέρνα «Δούρειος» - δίπλα στο ΚΤΕΛ - για τη θέση και το μέλλον των αυτοαπασχολούμενων και μικρομεσαίων ΕΒΕ απέναντι στην πολιτική ΕΕ και κυβερνήσεων. Θα μιλήσει η Μαριλένα Χαχάμη, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.

- Στις 9 μ.μ., η ΚΟΒ Καλαμπάκας του ΚΚΕ στη Βασιλική. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τσιούτρας, μέλος της ΚΕ και του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Πολιτικής της ΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ., οι συνταξιούχοι του Βύρωνα καλούν σε σύσκεψη στα γραφεία του ΚΚΕ (Χιμάρας και Αϊδινίου).

- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας καλούν σε σύσκεψη στην πλατεία Χρυσαλλίδας. Θα μιλήσει ο Φάνης Παρρής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο, Παρασκευή

- Στις 8 μ.μ., συγκέντρωση μπροστά στα γραφεία του ΚΚΕ στο Καλοχώρι. Θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης.

- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία Καλλιράχης Θάσου θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Νωρίτερα θα συναντηθεί με φορείς και κατοίκους της περιοχής για το ζήτημα του νερού στην Καλλιράχη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ