Πέμπτη 23 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΛΑΡΙΣΑ
Οι εργαζόμενοι να ψηφίσουν το κόμμα τους, το ΚΚΕ

«Είμαστε κομμάτι σας και σας ζητάμε να ψηφίσετε το Κόμμα σας», τόνισε στις δεκάδες εργαζόμενες και εργαζόμενους της «Μπεττίνα» η Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτής και Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, κατά την περιοδεία της στο εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας στη Λάρισα.

Σημείωσε ότι «μας είδατε μαζί σας στις πλημμύρες, στις διαδηλώσεις για το έγκλημα στα Τέμπη, στους αγώνες για αυξήσεις στους μισθούς και σας ζητάμε να πάτε να ψηφίσετε και να ψηφίσετε το ΚΚΕ, για να μπορούν οι εργαζόμενοι να χαμογελούν την επόμενη μέρα».

Οπως υπογράμμισε, «υπάρχει διέξοδος με το ΚΚΕ και για αυτό πρέπει να δυναμώσει κι άλλο». Πρόσθεσε ότι «χρειάζεται αποφασιστικότητα μαζί με το ΚΚΕ να βγούμε στον αγώνα για τα προβλήματα που μας απασχολούν καθημερινά».

Ψηφίζεις ΚΚΕ και η ψήφος σου μένει στο ΚΚΕ, δεν γίνεται κάτι άλλο, ανέφερε η Μαρία Γαβαλά, επισημαίνοντας τις στρατηγικές ταυτίσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και ότι κόμματα, όπως του Βελόπουλου και της Κωνσταντοπούλου επίσης συμφωνούν στα βασικά, οπότε είναι ανώδυνες επιλογές για το σύστημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ