Πέμπτη 23 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΤΙΝΑ ΚΟΥΖΙΑΚΗ
Σταθερότητα για τον λαό η σταθερότητα στον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική

Περιοδεία στη Φλώρινα πραγματοποίησε η υποψήφια ευρωβουλευτής του Κόμματος

Στις υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας, στη Σχολή του ΔΕΔΔΗΕ, στη ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) και στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Φλώρινας περιόδευσε η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Στις υπηρεσίες Περιφέρειας και δήμου εκφράστηκε η έντονη ανησυχία και αγανάκτηση των εργαζομένων για την έλλειψη προσωπικού και την εντατικοποίηση της εργασίας, για τους μισθούς που δεν φτάνουν, για την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης και στη συζήτηση που άνοιξε, η Τίνα Κουζιάκη ανέδειξε το αίτιο που δημιουργεί αυτή την κατάσταση, που δεν είναι άλλο από την πολιτική της ΕΕ, που συνδιαμόρφωσαν όλες οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα. Την πολιτική που θέλει ένα Δημόσιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες κερδοφορίας του κεφαλαίου, που αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους ως κόστος. Κάλεσε δε τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν την πείρα τους. Η δίκαιη αγανάκτηση και οργή, ανέφερε, δεν μπορεί να απαντηθεί με την αποχή, ούτε με την ψήφο στα κόμματα εκείνα που στήριξαν και στηρίζουν αυτή την πολιτική και στο Ευρωκοινοβούλιο και στην ελληνική Βουλή.

Στον ΔΕΔΔΗΕ, η Τίνα Κουζιάκη κάλεσε τους εργαζόμενους - εκπαιδευόμενους της σχολής να «κλείσουν τα αυτιά τους» στις διακηρύξεις για «σταθερότητα» και «κανονικότητα».

Τόνισε πως οι εργαζόμενοι δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από την «κανονικότητα» του πολέμου και της πολεμικής εμπλοκής, από τη «σταθερότητα» των καθηλωμένων μισθών, από την «κανονικότητα» να σκοτώνεται στους χώρους δουλειάς ένας εργαζόμενος κάθε 3 μέρες, από τη «σταθερότητα» στην αντιλαϊκή πολιτική της «πράσινης μετάβασης», που κλείνει τον ΑΗΣ Μελίτης κ.ά. Αντίθετα, σημείωσε, «σταθερότητα για τον λαό είναι η σταθερότητα στον αγώνα ενάντια σε αυτή την πολιτική, που για τα κέρδη των λίγων θυσιάζει τις ανάγκες του λαού».

Τέλος η υποψήφια του Κόμματος απηύθυνε κάλεσμα στους εργαζόμενους να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ, ώστε να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις, για να μπορέσει ο λαός μας την επόμενη μέρα από καλύτερες θέσεις να αντιπαλέψει την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ