Παρασκευή 31 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Τώρα και στο εξής μόνο ΚΚΕ!

Γιώργος Μαγιάκης, δημοτικός σύμβουλος Πατρέων, φιλόλογος

Στις ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη ο λαός θωρακίζεται. Ολες οι ψήφοι στο ΚΚΕ που παλεύει καθημερινά και που θα συνεχίσει να αναδεικνύει την αλήθεια μέσα στην ευρωπαϊκή κοινότητα και στους «συμμάχους» της. Γιατί οι πλευρές που φωτίζει το ΚΚΕ εκπέμπουν γνώση και αισιοδοξία σε όλο τον προοδευτικό - ριζοσπαστικό ευρωπαϊκό κόσμο, κόντρα στη διαφαινόμενη προσχώρηση στον συντηρητισμό. Γιατί οι προσωπικές μας μάχες γίνονται υποθέσεις ενός υπεύθυνου κόμματος. Γιατί εκεί που όλοι λένε ότι ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο, το ΚΚΕ σού δείχνει ότι υπάρχουν αξίες και ιδανικά.

Ολες οι ψήφοι στο ΚΚΕ γιατί οι τύχες των λαών δεν είναι «ψιλή» κουβέντα στις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Δεν μπορεί οι άνθρωποι της εργασίας να μεγαλουργούν και οι κόποι τους να καταστρέφονται με κρίσεις και πολέμους. Δεν είμαστε περαστικοί από τη ζωή.

Από αυτούς που σε «πλευρίζουν» σε χωρίζουνε πολλά.

Για να μην έχει κανένας να σου πει ότι «τα 'θελες και τα 'παθες», ψήφισε ΚΚΕ. Το ερώτημα δεν είναι «γιατί ΚΚΕ». Το ερώτημα είναι «γιατί από τώρα και στο εξής μόνο ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ