Παρασκευή 31 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Από την πόλη του Μπελογιάννη να ψηλώσουμε το μπόι του λαού με ισχυρό ΚΚΕ!

Γιώργος Καραπάνος, συνταξιούχος, Αμαλιάδα

Λίγες μέρες πριν από τις ευρωεκλογές, θέλω να απευθυνθώ σε όλους εσάς που επί τέσσερις και πλέον δεκαετίες έχουμε βρεθεί στις μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις, στα μεγάλα αγροτικά μπλόκα, στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις ενάντια στην Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της ΕΕ που ξεκληρίζει τους βιοπαλαιστές αγρότες, στις μεγάλες κινητοποιήσεις για τις αποζημιώσεις από τις φωτιές του 2007 και του 2021 και τους σεισμούς του 2008, στα μεγάλα συλλαλητήρια ενάντια στα μνημόνια. Αυτοί οι αγώνες βάλανε φραγμό ή καθυστέρησαν και άλλα αντιλαϊκά μέτρα.

Σε όλη αυτήν την πορεία είχαμε δίπλα μας το ΚΚΕ και πολλούς άξιους αγωνιστές που παίρναμε δύναμη ο ένας από τον άλλον.

Το ΚΚΕ όλα αυτά τα χρόνια έδωσε όλες του τις δυνάμεις μέσα και έξω από τη Βουλή για την υπεράσπιση του δίκιου του λαού.

Πρωτοστάτησε στην Ευρωβουλή ενάντια σε όλες τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις της ΕΕ και υπερασπίστηκε τα συμφέροντα όλων των ευρωπαϊκών λαών.

Σας καλώ λοιπόν στις εκλογές στις 9 Ιούνη να ξεπεράσετε φόβους, αναστολές, δεσμεύσεις και να δώσετε ένα ισχυρό ποσοστό στο ΚΚΕ για να μπορέσουμε από καλύτερες θέσεις να συνεχίσουμε τον αγώνα για τα λαϊκά συμφέροντα.

Αυτοί που ψήφισαν μνημόνια και μείωσαν το εισόδημά μας και τη ζωή μας στο 50%, δηλαδή ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - Ελληνική Λύση κ.λπ.,

Αυτοί που συνεχίζουν να επιτρέπουν στις μεγάλες εταιρείες τροφίμων, Ενέργειας και άλλες να καθορίζουν ελεύθερα τις τιμές και τα κέρδη τους,

Ερχονται σήμερα φορώντας τη φιλολαϊκή μάσκα να σου υποσχεθούν σταθερότητα - καλύτερη ζωή.

Ενας δρόμος μόνο υπάρχει για τον λαό: Να τους γυρίσει την πλάτη, να τους τιμωρήσει, να μην τους επιτρέψει να βγαίνουν χρησιμοποιώντας την ψήφο του και να συνεχίζουν την αντιλαϊκή πολιτική τους.

Καλούμε τον λαό από εδώ, απ' την Αμαλιάδα, την πόλη του κομμουνιστή ήρωα Νίκου Μπελογιάννη, να πάμε το ΚΚΕ ψηλότερα, να ψηλώσουμε το μπόι του λαού μας!

Τώρα είναι η ώρα να ενισχυθεί το ΚΚΕ!

Τώρα είναι η ώρα να μπουν οι βάσεις για ένα άλμα του λαού μας προς τα μπρος!

Τώρα είναι η ώρα να γίνει η αγανάκτηση δύναμη και ψήφος στο ΚΚΕ!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ