Παρασκευή 31 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Με το ΚΚΕ όποιος αισθάνεται προοδευτικός, δημοκράτης, στήριξε το ΠΑΣΟΚ και νιώθει ότι έχει προδοθεί!

Ανδρέας Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος της Ενωσης Εργαζομένων στην ELPACK, Πάτρα

Οι ευρωεκλογές στις 9 Ιούνη έφτασαν! Μπροστά και στις κάλπες είναι μια ευκαιρία να δούμε ποιοι όλα αυτά τα χρόνια στέκονται στο πλευρό μας, αγωνίζονται, βγαίνουν μπροστά για όσα δικαιούμαστε. Αυτοί είναι οι κομμουνιστές, είναι το ΚΚΕ.

Και εδώ στην Πάτρα, έχουμε πολλά παραδείγματα από τη δράση τους μέσα από το Εργατικό Κέντρο, τα συνδικάτα, τη δημοτική αρχή, τη συνολική προσπάθεια που γίνεται για να σταθούν οι εργαζόμενοι και ο λαός στα πόδια τους!

Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία και για όλους όσοι είχαμε βρεθεί παλαιότερα σε άλλα κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ, πιστέψαμε ότι κάτι μπορεί να άλλαζε.

Γι' αυτό και μπροστά στις ευρωεκλογές, κάθε ψήφος που πέφτει στο ΚΚΕ από κάθε εργαζόμενο και λαϊκό άνθρωπο, γίνεται βόλι και δύναμη στα χέρια του! Γι' αυτό έχει σημασία να βγει ακόμη πιο δυνατό και από τις κάλπες, για να γίνουν οι εργαζόμενοι, ο λαός πρωταγωνιστές των εξελίξεων και σε αυτόν τον δρόμο χωρούν όλοι όσοι είχαμε ψηφίσει άλλα κόμματα, ιδιαίτερα ένας κόσμος που αισθάνεται προοδευτικός, δημοκράτης που στήριξε το ΠΑΣΟΚ και σήμερα νιώθει ότι έχει προδοθεί. Με το ΚΚΕ λοιπόν, κόντρα και στην απογοήτευση που μπορεί να νιώθει!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ