Παρασκευή 31 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Ομιλίες υποψήφιων ευρωβουλευτών

Σήμερα Παρασκευή

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Γονέων Χολαργού - Παπάγου και Αγίας Παρασκευής καλούν σε σύσκεψη με γονείς, στην μπιραρία «Silly Wizard Pub» (Πελοποννήσου 79, Αγία Παρασκευή). Θα μιλήσει η Στέλλα Βαλαβάνη.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας στο δημαρχείο Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας (Λεωφ. Δεκελείας 97). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Νίκος Αγγελίδης.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Κηφισιάς - Νέας Ερυθραίας, στην πλατεία Πλατάνου, έναντι προεκλογικού περίπτερου. Θα μιλήσουν ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ, και η Κλειώ Χριστοπούλου.

-- Στις 8 μ.μ. στην πλατεία Χαλανδρίου, θα μιλήσουν η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Παναγιώτης Κατίκας.

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Κερατσινίου - Δραπετσώνας, στην πλατεία Κύπρου, στα Ταμπούρια. Θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Μάρκος Μπεκρής και η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

-- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Χαριλάου Θεσσαλονίκης, με την βουλευτή Σεμίνα Διγενή και τον Βασίλη Τομπουλίδη.

Αύριο Σάββατο

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Βριλησσίων, στην πλατεία Αναλήψεως. Θα μιλήσουν ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ, και ο Γιώργος Κεντρωτής.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Πηνελόπης Δέλτα (Ελληνορώσων). Θα μιλήσουν η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής Α' Αθήνας του ΚΚΕ, και η Στέλλα Βαλαβάνη.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Αρτέμιδος, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοπελάκη), στην Αρτέμιδα. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Παναγιώτης Κατίκας.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Αίγινας, στην παλιά προβλήτα, στο Λιμάνι. Θα μιλήσει ο Γιώργος Στεφανάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ