Πέμπτη 23 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Γκρίζοι Λύκοι» και «τρομοκρατία»

Καθολική εκκλησία στο Κάσελ της Γερμανίας πυρπόλησαν και βεβήλωσαν άγνωστοι, που, κατά τα φαινόμενα, ανήκουν στην οργάνωση Τούρκων εθνικιστών «Γκρίζοι Λύκοι», μετέδωσαν προχτές τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. Συμπλήρωναν, επίσης, ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας, το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από τα συνθήματα υπέρ της προαναφερόμενης οργάνωσης, που βρέθηκαν στους τοίχους της εκκλησίας.

Σας θυμίζουμε ότι οι «Γκρίζοι Λύκοι» είναι η ακροδεξιά οργάνωση νεολαίας του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης του Τούρκου αντιπροέδρου Ντεβλέτ Μπαχτσελί, η οποία βαρύνεται με πολύμορφες ενέργειες βίας και πάμπολλες πολιτικές δολοφονίες (πάντα αριστερών και κομμουνιστών, βέβαια). Μέλος της ήταν και ο Μεχμέτ Αλί Αγκτσά, που αποπειράθηκε να δολοφονήσει, στις αρχές της δεκαετίας του 1980, τον σημερινό πάπα Ιωάννη Παύλο, ενώ η ΣΙΑ και οι άλλες δυτικές μυστικές υπηρεσίες επιχείρησαν να ρίξουν τις ευθύνες στη σοσιαλιστική τότε Βουλγαρία.

Περιττό να σημειώσουμε, βέβαια, ότι οι «Γκρίζοι Λύκοι» δε συμπεριλαμβάνονται, ούτε στην «τρομοκρατική» λίστα της ΕΕ, ούτε στην προχτεσινή έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την «τρομοκρατία»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ