Πέμπτη 23 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Επίσκεψη στο έργο του φράγματος Σμοκόβου πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη, στις 11 π.μ., κλιμάκιο της ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Ν. Γκατζή, βουλευτή του Κόμματος. Στα πλαίσια της επίσκεψής του, το κλιμάκιο του ΚΚΕ θα έχει συνάντηση με τους υπεύθυνους και εκπροσώπους της αναδόχου εταιρίας και στη συνέχεια με τον δήμαρχο Ταμασίου Β. Μόσχο, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία κατασκευής και αποπεράτωσης του φράγματος. Επίσης, στη 1 το μεσημέρι, θα γίνει σύσκεψη με τους φορείς της περιοχής, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου και στις 6 μ.μ. θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΕ Καρδίτσας του Κόμματος.

- Σήμερα Πέμπτη, θα γίνει εκδήλωση της ΚΟΒ ΟΣΕ Λάρισας του ΚΚΕ, στο ξενοδοχείο «ΜΕΤΡΟΠΟΛ», στις 7.30 μ.μ. με θέμα: «Η πρόταση του ΚΚΕ για ένα σύγχρονο, δημόσιο σιδηρόδρομο στην υπηρεσία του λαού και οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή της». Ομιλητής θα είναι ο Σ. Ραυτόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ.

- Σήμερα Πέμπτη, 23 Μάη, κλιμάκιο της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Τ. Τσιόγκα, βουλευτή του Κόμματος, θα περιοδεύσει στον ΟΤΕ, στο ΙΚΑ, στον ΟΑΕΔ και σε σούπερ μάρκετ. Στις 6 μ.μ., ο Τ. Τσιόγκας θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ (Ιακωβάκη 2, 3ος όροφος) και στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε πλατιά σύσκεψη Διοικητικών Συμβουλίων Σωματείων και εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων.

- Συγκέντρωση, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές», διοργανώνουν η Αχτίδα ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Σπουδάζουσας και ΤΕΙ της ΚΝΕ, σήμερα Πέμπτη. Η συγκέντρωση θα γίνει στο αμφιθέατρο ΜΑΧ του Πολυτεχνείου (κτίριο Πατησίων), στις 7 μ.μ., και θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

- Αύριο Παρασκευή, κλιμάκιο της ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή Νίκο Γκατζή, θα επισκεφτεί την «Ηλεκτρομηχανική Κύμης ΕΠΕ» και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρίας, ενώ στις 11 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων. Στη συνέχεια, θα γίνει επίσκεψη στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κύμης, συνάντηση με τον διοικητή, τη Διεύθυνση Σπουδών και τους σπουδαστές της σχολής.

- Περιοδεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Αχαΐα θα πραγματοποιήσει το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Σπύρος Στριφτάρης, αύριο Παρασκευή 24 Μάη, στις 9 π.μ.

Στη Λέσβο

Πολιτική εξόρμηση ενημέρωσης του λαού της Λέσβου για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές πραγματοποιεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ. Στα πλαίσια της εξόρμησης, διοργανώνονται:

- Το Σάββατο, 25/5, στις 8.30 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία της Θερμής, όπου θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης για τα προβλήματα της αγροτικής οικονομίας και τις θέσεις του ΚΚΕ.

- Την Κυριακή, 26/6, στις 9 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία της Στύψης, όπου θα μιλήσει ο Βαγγέλης Παλαιολόγος, μέλος της ΝΕ και επικεφαλής της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας για τις θέσεις του Κόμματος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

- Τη Δευτέρα, 27/5, στις 10 το πρωί, κλιμάκιο της ΝΕ, με επικεφαλής τον Σταύρο Σκοπελίτη, θα επισκεφτεί το νοσοκομείο Μυτιλήνης και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους.

- Την Τρίτη, 28/5, κλιμάκιο της ΝΕ θα περιοδεύσει και θα συζητήσει με τους κατοίκους των χωριών Λαφιώνα, Πέτρα, Σκουτάρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ