Πέμπτη 23 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Επιλεκτική μεταχείριση του δικομματισμού

Επιστολή του Σπ. Χαλβατζή προς το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας

Επιεικώς απαράδεκτος κρίνεται ο τρόπος με τον οποίον (και) η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας αβαντάρει τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για το αξίωμα του δημάρχου Αθηναίων.

Χτες το απόγευμα ο Σύλλογος, σε εκδήλωση για τα εκατό χρόνια λειτουργίας του, «έδωσε» επιλεκτικά το βήμα στους Ντ. Μπακογιάννη και Χρ. Παπουτσή, προκειμένου να παρουσιάσουν το ιστορικό λεύκωμα του Συλλόγου. Κατανοώντας την απρέπειά του, λίγες ώρες πριν από την εκδήλωση, ο Σύλλογος κάλεσε τον υποψήφιο δήμαρχο της «Συμπαράταξης για την Αθήνα» να απευθύνει ολιγόλεπτο χαιρετισμό.

Ο Σπύρος Χαλβατζής με επιστολή του στο ΔΣ του Συλλόγου, απάντησε ότι δε θα παραβρεθεί «λόγω της ανισότιμης μεταχείρισης μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων». Οτι ο τρόπος που αντιμετώπισε η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας τους υποψήφιους δημάρχους κρίνεται από τη «Συμπαράταξη» επιεικώς απαράδεκτος.

Πρόσθεσε πως στην Αθήνα έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα τουλάχιστον έξι υποψήφιοι δήμαρχοι. Πως δεν μπορεί να υπάρχει επιλεκτική και μεροληπτική προβολή πολιτικών και θέσεων. «Ο Εμπορικός Σύλλογος πρέπει κατά τη γνώμη μας, να εκπροσωπεί το σύνολο των εμπόρων της πόλης. Κατά συνέπεια, δε νομιμοποιείται να προβάλλει συγκεκριμένες πολιτικές» καταλήγει στην επιστολή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ