Πέμπτη 23 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο Αλέξης Θανόπουλος στην Ωλενία Αχαΐας

Ο Αλέξης Θανόπουλος, θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος της «Νέας Δημοτικής - Ενωτικής - Αγωνιστικής Κίνησης» Δήμου Ωλενίας, στις ερχόμενες εκλογές του Οκτώβρη.

Ο Αλ. Θανόπουλος γεννήθηκε και κατοικεί στο Χαϊκάλι και είναι πρόεδρος του Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Αχαΐας.

Στην παρέμβασή του μεταξύ άλλων σημείωσε: «Απευθυνόμαστε ενωτικά και αγωνιστικά σε όλους εσάς, αγρότες, εργάτες, επαγγελματίες, νέους και νέες που δεν αποδέχεστε και αγωνίζεστε ενάντια στην πολιτική που προωθείται κι εφαρμόζεται στην ΤΑ. Πολιτική που χαράζεται από την Ευρωπαϊκή Ενωση και μετατρέπει την Αυτοδιοίκηση σε βασικό μοχλό για την προώθηση των αντιλαϊκών επιλογών».

Αναφερόμενος στα προβλήματα της περιοχής και ιδιαίτερα για την προοπτική της κατασκευής του φράγματος Πείρου - Παραπείρου, επισήμανε πως «η Κίνησή μας αγωνίζεται να σταματήσει το έγκλημα που προωθείται σε βάρος του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής» και τόνισε πως το φράγμα Πείρου - Παραπείρου θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για ύδρευση, αλλά βασικά για άρδευση με σκοπό την ανάπτυξη και βελτίωση της αγροτικής παραγωγής.

Τέλος, κάλεσε το λαό της Ωλενίας να συμπαραταχτεί μαζί με την Κίνηση, ανεξάρτητα από κομματικές εντάξεις ή προτιμήσεις, για ένα Δήμο εκφραστή των προβλημάτων του λαού, σύμμαχο και υπερασπιστή των αγώνων


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ