Τετάρτη 24 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Γιατί δεν τον καταργούν;

Η λεγόμενη τρομοκρατία αποτελεί σήμερα το υπ' αριθμόν ένα «όπλο» του διεθνούς ιμπεριαλισμού, γράφαμε προχθές, σημειώνοντας όλα όσα γίνονται και τα πολύ περισσότερα, που απεργάζονται οι κυρίαρχες δυνάμεις, σε βάρος των λαών, πάντα στο όνομα της καταπολέμησής της. Σημειώναμε ακόμη, ότι αυτός και μόνον ο παράγοντας είναι αρκετός, για να «προφητέψει» κανείς, πως δεν τελειώσαμε με τη λεγόμενη εγχώρια τρομοκρατία, παρά τα όσα γίνονται και λέγονται σχετικά με τη «17Ν».

Μια, όμως και τόσο οι κυβερνώντες, όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και άλλες πολιτικές δυνάμεις, όπως ο ΣΥΝ, δε φείδονται τις μέρες αυτές επιθέτων και μεγαλόστομων εκτιμήσεων, για τη μεγάλη επιτυχία, την εξάρθρωση της «17Ν» κλπ., κλπ., γιατί δεν προχωρούν στην κατάργηση του «τρομονόμου»; Αφού, η τρομοκρατία δέχτηκε συντριπτικό χτύπημα, τι χρειάζεται πλέον το θεσμοθετημένο αυτό έκτρωμα;

Οι κυβερνώντες, πάντως, όχι μόνο δε σκέφτονται καν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά προετοιμάζουν πυρετωδώς την αναβάθμιση και την επέκταση του «τρομονόμου», σύμφωνα με τις σχετικές κατευθύνσεις της ΕΕ. Αυτό και μόνο φανερώνει πολλά, σχετικά και με την ύπαρξη και δράση των μελλοντικών, απαραίτητων προσχημάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ