Τετάρτη 24 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ
Θα απειθαρχήσουμε στην αντιλαϊκή πολιτική

Περιοδεία του υποψήφιου υπερνομάρχη Αθήνας - Πειραιά με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» στον Εθνικό Οργανισμό Πρόνοιας

Συζήτηση του Θ. Παφίλη με εργαζόμενους του Οργανισμού
Συζήτηση του Θ. Παφίλη με εργαζόμενους του Οργανισμού
«Συρρίκνωση και περιορισμός των μονάδων πρόνοιας. Περικοπές και υποβάθμιση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών και προνοιακή πολιτική μέσα από εράνους, είναι οι άμεσοι σχεδιασμοί της κυβέρνησης, οι οποίοι θα σημάνουν το τέλος της πρόνοιας». Αυτά τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος πρόεδρος της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθήνας - Πειραιά, μιλώντας χτες στους εργαζόμενους του Εθνικού Οργανισμού Πρόνοιας, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στους χώρους του Οργανισμού.

Ο Θανάσης Παφίλης συζήτησε με τους εργαζόμενους, άκουσε τα προβλήματά τους, αλλά και τις αγωνίες τους, για το πού οδηγείται η πρόνοια στη χώρα μας, αφού τα τελευταία χρόνια ο ευαίσθητος αυτός χώρος το μόνο που βιώνει είναι την υποβάθμιση. «Παιδεία, υγεία, κοινωνική πρόνοια χάνουν το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα τους και σταδιακά περνάνε στα χέρια των ιδιωτών. Την ίδια ώρα που ο δημόσιος τομέας βάλλεται από την κυρίαρχη πολιτική, τεράστιες διευκολύνσεις παρέχονται στο ιδιωτικό κεφάλαιο, για να αυξήσει τα κέρδη και τον πλούτο του», υπογράμμισε με ιδιαίτερη έμφαση ο Θ. Παφίλης.

Μπροστά, σ' αυτή την κατάσταση, επισήμανε ο ίδιος, οι εκλογές για τη Νομαρχιακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν τεράστια πολιτική σημασία. Ο Θ. Παφίλης, μιλώντας προς τους εργαζόμενους, ξεκαθάρισε ότι «οι υποψήφιοι για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση που θα στηριχτούν από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΣΥΝ, αν εκλεγούν, θα αποτελέσουν άλλον έναν κυβερνητικό υπάλληλο που θα ακολουθεί κατά γράμμα την αντιλαϊκή πολιτική, θα την εφαρμόζει σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, θα λειτουργεί σαν επιχείρηση που θα πουλά κάθε υπηρεσία της».

Η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», τόνισε ο Θ. Παφίλης, οι υποψήφιοι των συνδυασμών μας, δηλώνουμε ότι «δε θα υποταχθούμε στις κυβερνητικές εντολές, θα απειθαρχήσουμε. Μαζί με το μαχόμενο λαϊκό κίνημα θα βάλουμε μεγαλύτερα εμπόδια στα αντιλαϊκά μέτρα. Ζητάμε την ψήφο του ελληνικού λαού προκειμένου να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια Αυτοδιοίκηση που θα στέκεται δίπλα στα καθημερινά προβλήματα του λαού μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ