Τετάρτη 11 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

- Η Κομματική Επιτροπή Αρκάδων Αθήνας του ΚΚΕ καλεί στη συγκέντρωση που διοργανώνει, σήμερα Τετάρτη 11/12, στις 7 μ.μ., στην ΚΟΑ, με θέμα οργανωτικά ζητήματα και τις πολιτικές εξελίξεις.

- Η Κομματική Οργάνωση Αρτέμιδος του ΚΚΕ καλεί στη συνεστίαση που διοργανώνει την Παρασκευή, 13/12, στις 8.30μ.μ., στο κέντρο «ΜΙΤΤΕΡΑΝ» στη Λεωφόρο Αγ. Ιωάννη και Θήρας στην Αρτέμιδα προς τιμήν της Οικονομικής Εξόρμησης Δεκέμβρη - Γενάρη.

- Η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ, τιμώντας τα 84 χρόνια της πολιτικής δράσης του Κόμματος, καλεί σε συνεστίαση που διοργανώνει το Σάββατο 14 Δεκέμβρη 2002, στις 8.30 μ.μ. στο κέντρο «Ποσειδωνία» (λίγο πριν τη βυθιζόμενη γέφυρα για το Λουτράκι). Τιμή πρόσκλησης: 15 Ευρώ.

- Η ΚΟΒ Παιδείας Κοκκινιάς - Κορυδαλλού του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση την Κυριακή 15/12, στη 1 το μεσημέρι, στο κέντρο «Βερόη» (Πόντου 16Α, πλατεία Αγ. Γεωργίου, Κορυδαλλός) και καλεί τους φίλους του Κόμματος στην περιοχή να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ διοργανώνει τη Δευτέρα, 16/12, στις 6.30μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στη Σπάρτη, εκδήλωση συζήτηση με θέμα το «σχέδιο Ανάν» και τις θέσεις του ΚΚΕ για το Κυπριακό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ